Dodanie gry Rift to działu ''Inne gry MMO''

Witam, za wstępnie zaznacze że nie jestem przekonany czy umieszczam ten temat w dobrym dziale.

Prosze o dodanie gry rift to wyżej wymienionego działu, ułatwi to userom którzy grają w rift, komunikacje, handel, a nawet reklame gildii, zakładam że jest kilkanascie osób korzystających z tego forum którzy grają w rift i chętnie by się w tym ''topicu'' udzialały.

W dziale ''Inne gry MMO'' znalazałem wiele topicow które wgl nie są odwiedzane (Wurm, Prison Tale2 i wiele innych nie zbyt popularnych gier !) To dlaczego nie może znaleźć się miejsce dla rifta? Osobiscie to sam bym się bardzo dużo udzielał w tym topicu.

Prośbe swoją motywuje tym że off polski fansite jest od jakiegoś czasu bardzo sporadycznie odwiedzany a tym bardziej forum, a ten serwis jest dość popularny.

Pozdrawiam Oskar

//edit Miło by było jeśli Rift trafił by ''na główną'' Tam gdzie jest na przykład słabo odwiedzany Vindictus i WoT.

Popieram :)

Wurm, Prison Tale2 były kiedyś popularne ,a teraz nie. Tak samo będzie z Riftem i tak zawsze jest z każdą grą. Po jakimś czasie temat pustoszeje. A w ogóle nie widzę dużego zainteresowania tą grą.

crakked wystarczy spojrzeć na samą gre która się bez przerwy rozwija, a wgl co wam szkodzi dodać? może kilka osób będzie się udzielać, nic to nie kosztuje tylko poświęcenie temu kilku chwil.

//edit craked nie widzisz zainteresowania bo grami p2p jest małe zainteresowanie, nie ukrywając na tym forum jest 70% dzieci podających się za dorosłych grających w f2p i które nie mogą zarazem sobie pozwolić na abonament który w rift jest stosunkowo drogi ~85zł za 60dni + doliczyć do tego samą gre 30zł za edycje zwykłą i ponad 50zł za edycje z dodatkami.

To żaden kłopot ,ale po co zakładać nowy dział głównie dla Ciebie i kilku osób? I ciekawa teoria ,że 3/4 naszych użytkowników to dzieciaczki tylko dlatego bo grają w gry F2P ,a ten co gra w P2P jest dorosłym. Może ten co gra w F2P jest bardziej rozsądniejszy i ma ważniejsze wydatki, nie może sobie pozwolić na takie luksusy. Mimo wszystko czekam na odpowiedź kogoś z administracji.

Zdziwisz się, ale w grze p2p (aion) spotkałem 9 latka ;)

I to nie był trial.

@Takie teksty są żałosne. Tyle w temacie.

z tym że jakaś częśc użytkowników forum to dzieci można zauważyc nawet w samym targowisku, rzadko spotyka się dorosłego który próbuje naciągnąć kogoś, oczywiscie nie mówie o wszystkich i nie miałem na celu kogokolwiek obraźić

crraked dział WoT jest wgl nie używany, nic wam nie szkodzi założyć nawet na próbe nowy ! Co do wydatków na p2p jak wspomniałeś ja rozumiem że każda ma swoje wydatki i inne cele w życiu, ale dla osoby która zarabia i jako tako daje rade od początku do końca miesiąca to dla niego nie jest kłopotem wydanie tych paru złotych na abonament, równie dobrze nie kupie papierosów i już wolna kasa jak znalazł ;) Tak jak wspomniałem, każda gra p2p jest odbierana przez węższe grono graczy, większość denerwuje przesadzony is który daje do pokazania kto wyda kase ten jest gość ! Równie dobrze tą samą kwote wydaje na abo i nie martwi sie dodatkowymi kosztami, takie jest moje zdanie.

Okej od tej chwili wypowiadamy się tylko za tym czy chcemy ujrzeć takowy dział ;)

mod_ico.png
Wiesz mimo wszystko ta Twoja teoria jest śmieszna. Bo kilka przypadków to nie ogół. Dorosły człowiek myśli tak ,że po co płacić 85 zl za 60 dni za grę jak można kupić coś bardziej pożyteczniejszego i zagrać w darmowe gry. Pójdziesz do pracy to zrozumiesz.

ja to wszystko rozumiem ;) ale w grach f2p jest is który denerwuje i z tym chyba się każdy zgodzi, dobra nie dyskutujmy o tym bo każdy ma swoje zdanie, proszę żeby adminis. wypowidzieli się na temat.

Dodam dzisiaj Rift i dział Aion. Sorry za długi okres odpowiedzi. Pozdrawiam

Witam, za wstępnie zaznacze że nie jestem przekonany czy umieszczam ten temat w dobrym dziale.

Prosze o dodanie gry rift to wyżej wymienionego działu, ułatwi to userom którzy grają w rift, komunikacje, handel, a nawet reklame gildii, zakładam że jest kilkanascie osób korzystających z tego forum którzy grają w rift i chętnie by się w tym ''topicu'' udzialały.

W dziale ''Inne gry MMO'' znalazałem wiele topicow które wgl nie są odwiedzane (Wurm, Prison Tale2 i wiele innych nie zbyt popularnych gier !) To dlaczego nie może znaleźć się miejsce dla rifta? Osobiscie to sam bym się bardzo dużo udzielał w tym topicu.

Prośbe swoją motywuje tym że off polski fansite jest od jakiegoś czasu bardzo sporadycznie odwiedzany a tym bardziej forum, a ten serwis jest dość popularny.

Pozdrawiam Oskar

//edit Miło by było jeśli Rift trafił by ''na główną'' Tam gdzie jest na przykład słabo odwiedzany Vindictus i WoT.