Dodanie gry

Witam, chciałem dodać grę na naszym portalu, ale niestety, w jakim rozmiarze i jakim typie pliku, png, jpg nie dodam screena, ciągle podczas dodawania gry występuje owy błąd: Screen nie wgrany. Błędny typ lub rozmiar...

Oraz nie używałem Size w opisie, a wyskakuje również to: Wystąpił błąd

Błędy dotyczą następujących pól:

Size nie jest liczbą

Proszę o pomoc, co z tym zrobić?

jeśli gra jest np. via www to w size dajesz 0 i o ile dobrze pamiętam nie można wpisywać końcówek kb, mb itd. co do obrazków to nawet w paintcie można zmieniać rozmiar i typ liku

spróbuj zmniejszyć obraz programem np: irfanview.

Błedny dział, przenoszę.

Do autora:

Powiedz co wpisywałeś w miejsce wagi instalki oraz jakiego screenshota usiłujesz wgrać (mam tu na myśli: rozszerzenie nazwy pliku, wagę oraz wymiary)

Błedny dział, przenoszę. Do autora:Powiedz co wpisywałeś w miejsce wagi instalki oraz jakiego screenshota usiłujesz wgrać (mam tu na myśli: rozszerzenie nazwy pliku, wagę oraz wymiary)

W wadze instalki napisałem po prostu numerami jej wagę po czym w skrócie: mb, gb itd.

Jeśli chodzi o screenshota to był różnych rozmiarów i rozmiaru ikony i trochę większy, był tez o wiele większy, tsaa, widziałem, że i tak miniaturki się powiększa i screeny są duże, a po prostu miniaturka na stronie jest wyświetlana, a pliki były i typu png, i jpg, oba nie chcą zadziałać, a w informacjach przy jednym ze screenów na stronie był format jpg, więc :/

A gra jest 3D, więc ten problem z Via WWW mnie nie dotyczy.

Witam, chciałem dodać grę na naszym portalu, ale niestety, w jakim rozmiarze i jakim typie pliku, png, jpg nie dodam screena, ciągle podczas dodawania gry występuje owy błąd: Screen nie wgrany. Błędny typ lub rozmiar...

Oraz nie używałem Size w opisie, a wyskakuje również to: Wystąpił błąd

Błędy dotyczą następujących pól:

Size nie jest liczbą

Proszę o pomoc, co z tym zrobić?