Dodatek Path of Fire - mount

Witam
Jestem właściwie nowym graczem, dawno temu przy premierze gry zakupiłem podstawkę i po godzinie już więcej nie miałem styczności z grą. Postanowiłem jednak wrócić i na razie gra bardzo mi się spodobała, mam 26 lvl i pytanie czy kupując dodatek path of fire od razy będę mieć mounta czy będę musiał wbić jakiś lvl itd ?

Jak kupisz dodatek Path of Fire to odblokują Ci się dodatkowe misje z tego dodatku. Po wykonaniu pierwszego questa dostaniesz mounta. Wydaje mi się że ta misja jest na 80 lvl ale bez obaw bo wraz z dodatkiem dostajesz boosta na max lvl tj. jeden click i masz 80 lvl. Mounta dostajesz na konto czyli na wszystkie twoje postacie bez względu na lvl.

Serdeczne dzięki, będę miał jeszcze pytania

1. W jaki sposób mogę zmienić wygląd postaci, np. kolor/wygląd zbroi, gram złodziejem (człowiek) i brzydko jakoś tak wygląda.
  2. Po kupnie dodatku i użyciu boosta będę miał odkrytą całą mapę czy nie ?
    3.Gdzie znajdę build dla mojej postaci ?
  1. W karcie postaci ( tam gdzie rozdajesz skille itp, domyślnie pod “H”) masz zakładkę Dyies czy jakoś tak. Tam możesz farbować eq.
  2. Nie, mapę musisz odblokować sam.

Dzięki, kupiłem obydwa dodatki ze strony cdkeys.com . Mam nadzieję, że obejdzie się bez bana.
W jaki sposób najlepiej zarobić trochę golda tak by można było odblokować wszystkie mounty? Użyłem darmowego boosta 80lvl (revenant) i robię living story, na razie mam 3 pierwsze mounty, ale kolejny jest już dużo droższy. Moja metoda zarabiania golda to sprzedawanie z zabitych mobków rzeczy jak “pieces of undentifed gear” chodzą po 2 do 5 srebra :slight_smile: W jaki sposób odróżnić wartościowy przedmiot od śmiecia ?
Z początku jak stworzyłem postać (thief) po jakimś czasie odblokowane miałem zakładkę “crafting”, teraz mam ją zablokowane, co zrobić by ją odblokować ? Kolejna sprawa, to czy warto odblokowywać wszystkie serca czy inne miejsce ze świata otwartego ? To zajmuje bardzo dużo czasu a golda z tego praktycznie nic. Po zakupię skina do postaci np. revenanta, to czy będę mógł go użyć również do innej postaci ? One są bardzo do siebie podobne. To na razie wszystkie pytania :slight_smile:

Panowie, nie rwijcie się aż tak z tą odpowiedzią

Jedyne co Ci moge doradzić co do golda, to ogarnąć sobie temat zarabiania na Istad :slight_smile: Akili, GH, Pala i tak w kółko