Witam
Jestem właściwie nowym graczem, dawno temu przy premierze gry zakupiłem podstawkę i po godzinie już więcej nie miałem styczności z grą. Postanowiłem jednak wrócić i na razie gra bardzo mi się spodobała, mam 26 lvl i pytanie czy kupując dodatek path of fire od razy będę mieć mounta czy będę musiał wbić jakiś lvl itd ?
Dodatek Path of Fire - mount
Jak kupisz dodatek Path of Fire to odblokują Ci się dodatkowe misje z tego dodatku. Po wykonaniu pierwszego questa dostaniesz mounta. Wydaje mi się że ta misja jest na 80 lvl ale bez obaw bo wraz z dodatkiem dostajesz boosta na max lvl tj. jeden click i masz 80 lvl. Mounta dostajesz na konto czyli na wszystkie twoje postacie bez względu na lvl.
Serdeczne dzięki, będę miał jeszcze pytania
- W jaki sposób mogę zmienić wygląd postaci, np. kolor/wygląd zbroi, gram złodziejem (człowiek) i brzydko jakoś tak wygląda.
- Po kupnie dodatku i użyciu boosta będę miał odkrytą całą mapę czy nie ?
3.Gdzie znajdę build dla mojej postaci ?
- W karcie postaci ( tam gdzie rozdajesz skille itp, domyślnie pod “H”) masz zakładkę Dyies czy jakoś tak. Tam możesz farbować eq.
- Nie, mapę musisz odblokować sam.
Dzięki, kupiłem obydwa dodatki ze strony cdkeys.com . Mam nadzieję, że obejdzie się bez bana.
W jaki sposób najlepiej zarobić trochę golda tak by można było odblokować wszystkie mounty? Użyłem darmowego boosta 80lvl (revenant) i robię living story, na razie mam 3 pierwsze mounty, ale kolejny jest już dużo droższy. Moja metoda zarabiania golda to sprzedawanie z zabitych mobków rzeczy jak “pieces of undentifed gear” chodzą po 2 do 5 srebra W jaki sposób odróżnić wartościowy przedmiot od śmiecia ?
Z początku jak stworzyłem postać (thief) po jakimś czasie odblokowane miałem zakładkę “crafting”, teraz mam ją zablokowane, co zrobić by ją odblokować ? Kolejna sprawa, to czy warto odblokowywać wszystkie serca czy inne miejsce ze świata otwartego ? To zajmuje bardzo dużo czasu a golda z tego praktycznie nic. Po zakupię skina do postaci np. revenanta, to czy będę mógł go użyć również do innej postaci ? One są bardzo do siebie podobne. To na razie wszystkie pytania
Panowie, nie rwijcie się aż tak z tą odpowiedzią
Jedyne co Ci moge doradzić co do golda, to ogarnąć sobie temat zarabiania na Istad Akili, GH, Pala i tak w kółko