Dodatki?

Witam.

Nie chce wydawac tak duzo kasy na trylogie ok.70zł wiec tak mysle co mi dadza te dodatki?

Bo np. podstawka z 30 zł to moge dac ,a jezeli dodatki dadza mi tylko profesje ktorymi grac nie bede to nie ma sensu.

I jeszcze prosze o pomoc czy warto kupic czy poczekac do jakiejs fajniejszej gry?

Są dwie kluczowe sprawy, który musisz rozważyć. Chcesz grać pve czy pvp. Jeżeli pve, to kup sobie tylko podstawkę, przejdź ją i dalej sam zadecydujesz. Jeżeli pvp to nie ma bata, trzeba kupić wszystkie dodatki. Profesje to sprawa drugorzędna, ale problemem jest reszta contentu dodatków (skille, ekwipunek), bez tego ani rusz.

Nie opłaca się kupować gw gdy premiera Guild Wars 2 jest planowana na ten rok.Co do twojego pytania to dodatki[kampanie] dodają nowe klasy postaci,skile no i oczywiście nowy kontynent:mapki,misje itp.

'

Bardzo dziekuje tylko kiedy ten gw2 bo zaraz ferie i nie wiem co z soba zrobic ;D

acha czyli moge zrobic tak kupie podstawke nabije z 60 lvl czy jaki tam :D i potem kupie dodatki czy juz wgl odrazu kupic trylogie?

Wg. mnie nie warto kupować. Wyjdzie 2 część i w pierwszej będzie o wiele mniej graczy. Po za tym dodatki są za drogie. Gra ma prawie 5 lat.

Tylko hmm w sumie opłaca się kupić guild wars gdybyś był pewien ze będziesz grał w GW2,bo dzięki osiągnięciom które zdobedziesz w pierwszej części dostaniesz jakieś itemy,tytuły i pety gdy zaczniesz grać w guild wars 2.

80 zl cala trylogia wiec wiesz jak by byla dobra :D:) ale kiedy wyjdzie! :D? ja chce przed feriami :D

up. skad o tym wiesz?

No nie wiadomo kiedy wyjdzie dokładnie ale ma podobno w tym roku wyjść,ja liczę na koniec tego roku tak jak diablo i dodatek do sc2:).Skąd to wiem tu masz linka http://hom.guildwars2.com/en/#page=welcome możesz sobie nawet wpisać nick swojej postaci i dowiedzieć jakie nagrody już odblokowałeś.

GW2 nie wyjdzie prędzej niż 2 połowa 2011 moim zdaniem, albo 2012

Więc GW WARTO kupić.

Jednej kampanii też się nie opłaca kupować moim zdaniem, jak chcesz pograć dłużej.

Najlepiej kupić trylogie (70zł) + EotN (40zł)

Do premiery GW2 zapełnisz nawet cały HoM jak będziesz grał.

Dziekuje bardzo pozdrawiam i jeszcze pytanko jaki max lvl w gw :)? acha i jezeli kupie ta trylogie i grac na czym na podstawie?

halu :D?

Dziekuje bardzo pozdrawiam i jeszcze pytanko jaki max lvl w gw ? acha i jezeli kupie ta trylogie i grac na czym na podstawie?

Max lvl 20.

Drugiego pytania nie rozumiem zbytnio, graj w jaką chcesz kampanie od początku, i tak trzeba przejść zazwyczaj wszystkie.

jak kupisz gre napisz sobie w znajomuch Duda Nekro Pl jak bede gral kims innym to sie pokaze napisz do mnie to ci pomoge a gra jest bardzo dobra a n gw2 se jeszcze troche poczekasz

OMFG DALEM 70zl za sam guild wars podstawke -_- trylogi nie bylo dobra pogram na podstawce potem jakby cos kupie next

Co to ma byc!

Nie mozna otworzyc data/gw/gwsetup.exe-update

przy instalacji omfg

mam zaniesc do naprawy>?

Witam.

Nie chce wydawac tak duzo kasy na trylogie ok.70zł wiec tak mysle co mi dadza te dodatki?

Bo np. podstawka z 30 zł to moge dac ,a jezeli dodatki dadza mi tylko profesje ktorymi grac nie bede to nie ma sensu.

I jeszcze prosze o pomoc czy warto kupic czy poczekac do jakiejs fajniejszej gry?