Witam. Chce zagrac na globalu. Narazie chce kupic sama podstawke, lecz mam dylemat, bo jak wiadomo rzeczy wprowadzone z dodatkami nie beda mi dostepne. Moje pytanie brzmi: Czy w dodatkach wotlk i cata dodali jakies rzeczy ponizej 70 poziomu doswiadczenia? Czy np na 40 lvlu beda dungi ktore ktos moze a ja nie moge?
Dodatki
Nic nie dodali w Cata i WoTLKu (nie licząc pozmienianych terenów względem poprzednich dodatków) między 1-70lvl, z czego nie mógłbyś korzystać. Nie ma żadnych dungeonów, do których byś nie mógł wejść, tylko dlatego, że nie masz dodatku kupionego. Jeżeli masz jakieś inne pytania odnośnie startu, to pytaj śmiało, jeżeli będę w stanie odpowiedzieć to odpowiem.
Ps. Polecam serwer Burning Legion po stronie Alliance. (sam tam gram)
Nic nie dodali w Cata i WoTLKu (nie licząc pozmienianych terenów względem poprzednich dodatków) między 1-70lvl, z czego nie mógłbyś korzystać. Nie ma żadnych dungeonów, do których byś nie mógł wejść, tylko dlatego, że nie masz dodatku kupionego. Jeżeli masz jakieś inne pytania odnośnie startu, to pytaj śmiało, jeżeli będę w stanie odpowiedzieć to odpowiem.Ps. Polecam serwer Burning Legion po stronie Alliance. (sam tam gram)
Dzieki za dopowiedz. Juz gram na Burining Legion Warlockiem Alliance. Mój nick to: Kleszczyk
Ja się tak podczepię pod temat. Otóż dostałem od kumpla konto do WoW'a (abym mógł przetestować, jak on będzie w pracy np.) i mam pytanie: Czy muszę ściągnąć wszystkie dodatki po kolei, czy wystarczy pobrać samego Cataclysma, aby grać ze wszystkimi dostępnami rzeczami (Z tego co on mówił, wystarczy podstawka i Cat., ale nie wiem nawet skąd to pobrać)?
Z góry dzięki za pomoc.
TheDomach.
Witam. Chce zagrac na globalu. Narazie chce kupic sama podstawke, lecz mam dylemat, bo jak wiadomo rzeczy wprowadzone z dodatkami nie beda mi dostepne. Moje pytanie brzmi: Czy w dodatkach wotlk i cata dodali jakies rzeczy ponizej 70 poziomu doswiadczenia? Czy np na 40 lvlu beda dungi ktore ktos moze a ja nie moge?