Dodawane newsy na portal

Witam,

Odwiedzam codziennie wasze forum jak i stronę główna by po prostu przeczytać jakieś newsy z gier. I tutaj moje pytania:

Dlaczego newsy sa ciagle dodawane przez 1 osobe ? (Guru)

Dlaczego newsy sa dodawane tylko z rana (8 newsow) i na caly dzien dosyc ? jeszcze zeby cos ciekawego w tych newsach bylo ... ale tak nie jest. A moze mmorpg.org.pl juz umiera ? Jest tyle osob w redakcji oraz administracji ze to szok ...

Dzis natrafilem na strone ktora powstala okolo 4 miechy temu i w administracji jest 1 osoba ktora wszystkim sie zajmuje ( newsy sa dodawane na bierzaco po 10-20 newsow dziennie) nie tak jak tutaj 8 newsow na caly dzien i git ...

Czy to koniec mmorpg.org.pl ?

jeśli można, poproszę linka do tej strony na pw :-)

Odwiedzam codziennie wasze forum jak i stronę główna by po prostu przeczytać jakieś newsy z gier
eszcze zeby cos ciekawego w tych newsach bylo ... ale tak nie jest.

Sam przeczysz sobie. Zdecyduj się: albo jest coś do przeczytania, albo nie. Nurtuje mnie też pytanie, jeśli znalazłeś ów serwis, który prowadzi 1 osoba i która rzekomo dodaje te 20 newsów dziennie, to po jaką cholerę nie przejdziesz tam, tylko męczysz się z naszym portalem?

Dlaczego newsy sa dodawane tylko z rana (8 newsow) i na caly dzien dosyc

Mogę podać Ci kilkadziesiąt serwisów anglojęzycznych, których dzienna dawka newsów waha się od 1-5 nowości, łącznie z MMORPG.com, które jak zechce, przez 2-3 dni nie da Ci żadnych nowinek ze świata MMO.

A moze mmorpg.org.pl juz umiera ?

Tak, a najlepszym przykładem są wyświetlenia i komentarze do newsów. Patrz - wczorajszy DC Universe, 15k wyświetleń, 303 komentarze.

Jest tyle osob w redakcji oraz administracji ze to szok ...

Każdy ma swoje zadanie i każdy wywiązuje się ze swojej "pracy" jak może. Przypominam, że jesteśmy amatorskim serwisem, nikt nie płaci nam tutaj kokosów, by siedzieć 8h przed komputerem i pisać.

Aha, też prosiłbym o link do tego serwisu.

Mam nadzieję, że udzieliłem wystarczających odpowiedzi, a jak nie: to nikt tutaj nie będzie za Tobą płakał, jak przeniesiesz się do konkurencji... o ile takowa istnieje.

nikt tutaj nie będzie za Tobą płakał, jak przeniesiesz się do konkurencji
z tym lekko przesadziłeś guru :-)

jeśli będziesz pisał tak każdemu, to w końcu tylko ci admini i moderatorzy zostaną ;p

Przepraszam was, ale to co piszecie jest smieszne nie powiem, ze głupie i dziecinne. Jak wam cos sie nie podoba do po co dalej tu siedzisz?

a też chce lika do tej strony zobacze jak to im idzie dodawanie tych nowosci.

a co do guru zgadzam sie w 100%!

heh, to może założyciel tematu od razu wrzuci linka w pierwszego posta, bo i tak zapewne każdy będzie chciał sprawdzić ten portal ;-)

z tym lekko przesadziłeś guru :-)jeśli będziesz pisał tak każdemu, to w końcu tylko ci admini i moderatorzy zostaną ;p

Niby czemu ktoś miał miał by się za takie coś obrazić?? bawimy się w przedszkole?

Witam,

Odwiedzam codziennie wasze forum jak i stronę główna by po prostu przeczytać jakieś newsy z gier. I tutaj moje pytania:

Dlaczego newsy sa ciagle dodawane przez 1 osobe ? (Guru)

Dlaczego newsy sa dodawane tylko z rana (8 newsow) i na caly dzien dosyc ? jeszcze zeby cos ciekawego w tych newsach bylo ... ale tak nie jest. A moze mmorpg.org.pl juz umiera ? Jest tyle osob w redakcji oraz administracji ze to szok ...

Dzis natrafilem na strone ktora powstala okolo 4 miechy temu i w administracji jest 1 osoba ktora wszystkim sie zajmuje ( newsy sa dodawane na bierzaco po 10-20 newsow dziennie) nie tak jak tutaj 8 newsow na caly dzien i git ...

Czy to koniec mmorpg.org.pl ?