Dodawanie Gier

Witam. Już kilka razy dodawałem różne gry, ale ani na maila odpowiedź nie przychodzi, ani gra nie jest dodawana. Raz nawet znalazła się gra z identyczną recenzją, jaką ja kiedyś pisałem tylko gra nie była dodana właśnie.

I tu moje pytanie.

Czy ktoś wie w ciągu jakiego czasu mogą dodać grę na stronę? Mi akurat chodzi o via WWW

To super, że nikt nie wie. Dzięki.

nie ma za co. Pozdrawiam.

Na 99% Admin sie op****** a na 1% gra nie dochodzi do e-maila, bazy danych(?) ? Tez dodalem z 2 gry....głucha cisza.....

Jak nie dodali w krótszym terminie nwm 3 dni to na 80% nie dodadzą , ale pewnie Admin jak przeczyta mój post na przekór doda grę :D

Varenko ty i te twoje teorie na temat (cytuje) "opierdalania się" lepiej zatrzymaj na siebie. Dowiedz najpierw co aktualnie dzieje się z portalem a potem komentuj.

Temat został zamknięty. Powód: Jeżeli opisy były dobre powinny się pojawić na stronie po zatwierdzeniu przez kadrę. Jeżeli się nie pojawiły to znaczy że były tragiczne, albo nie zostały jeszcze przeczytane.

Witam. Już kilka razy dodawałem różne gry, ale ani na maila odpowiedź nie przychodzi, ani gra nie jest dodawana. Raz nawet znalazła się gra z identyczną recenzją, jaką ja kiedyś pisałem tylko gra nie była dodana właśnie.

I tu moje pytanie.

Czy ktoś wie w ciągu jakiego czasu mogą dodać grę na stronę? Mi akurat chodzi o via WWW