Około 5-6 dni temu postanowiłem dodać grę. Po uzupełnieniu wszystkich pól cierpliwie czekałem na ukazanie się gry na stronce. Jednak gdy dziś odwiedziłem portal, zobaczyłem że gra została dodana przez kogoś innego. Kliknąłem w link z nazwą, i po przeczytaniu opisu stwierdziłem że to mój opis nie licząc kilku dodanych słów. Gra została dodana przez użytkownika Polowka. Oto link do gry http://www.mmorpg.org.pl/battleswarmfield-of-honor,g293.html Nie wiem co mam z tym zrobić. Proszę o jakieś porady.
Dodawanie gry
Zastanawia mnie tylko skąd użytkownik Polowka miał Twój tekst, bo na pewno nie z naszego panelu administracyjnego, a przed dodaniem gry Twój opis mogli widzieć tylko redaktorzy/administracja. Więc albo go już gdzieś publikowałeś albo skądś tekst przekopiowałeś.
Nice try, ale nie. Opis tej gry został dodany na portal rok temu przez użytkownika Polowka (było to równo rok temu, co jest trochę dziwne :x), który najprawdopodobniej jest jego autorem - Google nie znajduje na necie opisów bezpośrednio podobnych do jego tekstu.
Również wątpię byś jakiś tekst w ogóle dodał. Ludzie z dostępem do PA nie zwykli wywalać kiepskich opisów częściej niż raz na miesiąc sto lat, więc i twój powinien się na liście oczekujących ostać, a takowego niiiii ma.
a ja juz wieki temu pisalem zeby ta gre dodac
Tak zdecydowanie kolega coś tu kręci. Nie możliwe żeby gra , która jest już dodana od roku, miała Twój tekst.
Gra była już wcześniej dodana z gorszym opisem. Potem pojawił się Twój opis i podstrona została zaktualizowana, co do nazwy autora to po prostu zapomniałem zmienić id autora tekstu.
Do autora tematu: Napisz mi proszę swój nick na portalu na PW, a wszystko poprawię. Przepraszam za zamieszanie.
Sprawa sie wyjasnila, Chmarus czeka na PW, wiec topic zamykam.
Około 5-6 dni temu postanowiłem dodać grę. Po uzupełnieniu wszystkich pól cierpliwie czekałem na ukazanie się gry na stronce. Jednak gdy dziś odwiedziłem portal, zobaczyłem że gra została dodana przez kogoś innego. Kliknąłem w link z nazwą, i po przeczytaniu opisu stwierdziłem że to mój opis nie licząc kilku dodanych słów. Gra została dodana przez użytkownika Polowka. Oto link do gry http://www.mmorpg.org.pl/battleswarmfield-of-honor,g293.html Nie wiem co mam z tym zrobić. Proszę o jakieś porady.