Witam.
Postanowiłem rozpocząć poszukiwania grupki ludzi do wspólnej gry. W jaką grę? Już mówię. Chodzi o grę o jakże wdzięcznym tytule Dofus 2!
Poszukuję ludzi, którzy tak, jak ja rozpoczęli by zabawę od początku. Sami rozumiecie - poznawanie świata od podstaw, wspólne lvlowanie, zawsze jest to jakaś większa frajda.
Oczekiwania, jakie mam w stosunku do swoich przyszłych "partnerów" przedstawiają się następująco:
- mikrofon,
- TeamSpeak (nie interesują mnie żadne skajpaje, wentrila i inne Muble buble),
- wiek (nie chodzi mi tutaj już o te 18+, ale przynajmniej te 16 i głos po mutacji to opcja must be),
- poczucie humoru (jeżeli jesteś osobą, która wejdzie na TeamSpeaka powie cześć i będzie milczeć cały dzień, to nawet się nie zgłaszaj. Na stypę chodzę w garniturze, a nie siedzę w gaciach przed laptopem.)
Od siebię mogę dodać, iż za każdy dzień spędzony na wspólnym lvlowaniu mogę wysyłać zupki chińskie. Jeżeli pójdziemy na jakąś instancję czy większy wypad, to każdy dobry item ma równowartość dobrej wody mineralnej. To czy ma być gazowana, czy też nie zależy tylko od Ciebie.
Jeżeli jesteś zainteresowany moją propozycją i spełniasz wszystkie wymagania, zgłoś się! Z pewnością czekam na takiego gracza jak Ty!
PS. Zupki chińskie, które preferuję i Ty też musisz preferować to Vifon. Nieważne czy ostry, czy łagodny, just vifon.
TeamSpeak 3
ts.tsworld.pl
Pokój: 117. DOFUS - KANAL
Hasło: dofus123