Dofus 2 - ekipa do gry

Witam.

Postanowiłem rozpocząć poszukiwania grupki ludzi do wspólnej gry. W jaką grę? Już mówię. Chodzi o grę o jakże wdzięcznym tytule Dofus 2!

Poszukuję ludzi, którzy tak, jak ja rozpoczęli by zabawę od początku. Sami rozumiecie - poznawanie świata od podstaw, wspólne lvlowanie, zawsze jest to jakaś większa frajda.

Oczekiwania, jakie mam w stosunku do swoich przyszłych "partnerów" przedstawiają się następująco:

- mikrofon,

- TeamSpeak (nie interesują mnie żadne skajpaje, wentrila i inne Muble buble),

- wiek (nie chodzi mi tutaj już o te 18+, ale przynajmniej te 16 i głos po mutacji to opcja must be),

- poczucie humoru (jeżeli jesteś osobą, która wejdzie na TeamSpeaka powie cześć i będzie milczeć cały dzień, to nawet się nie zgłaszaj. Na stypę chodzę w garniturze, a nie siedzę w gaciach przed laptopem.)

Od siebię mogę dodać, iż za każdy dzień spędzony na wspólnym lvlowaniu mogę wysyłać zupki chińskie. Jeżeli pójdziemy na jakąś instancję czy większy wypad, to każdy dobry item ma równowartość dobrej wody mineralnej. To czy ma być gazowana, czy też nie zależy tylko od Ciebie.

Jeżeli jesteś zainteresowany moją propozycją i spełniasz wszystkie wymagania, zgłoś się! Z pewnością czekam na takiego gracza jak Ty!

PS. Zupki chińskie, które preferuję i Ty też musisz preferować to Vifon. Nieważne czy ostry, czy łagodny, just vifon.

TeamSpeak 3

ts.tsworld.pl

Pokój: 117. DOFUS - KANAL

Hasło: dofus123

Nazwa tematu jak i gra została zmieniona. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną grą w (podobno) niezłą turówkę, to zapraszam!

Moge spróbować daj IP ts ;p

Nie napisaleś, że za Dofa musisz płacić. Bez tzw. p2p praktycznie nic nie zrobisz.

Można śmiało pogrywać bez płacenia, aktualnie nie ma już tak źle jeśli chodzi o wersję f2p. A p2p jeżeli komuś się naprawdę spodoba, to nie powinno stanowić problemu, jest to kilka groszy w skali miesiąca.

Na jakim serwerze? :> (już się pobrało)

Już ściągam, myślę, że serwer Rushu, co Ty/Wy na to?:>

rushu troszkę stary zwazywszy na to, ze bedzie to start od zera... obstawiam na zatoishwan(?) albo ten, ktory serwer ustawia jako domyslny (a.....)

@już pobieram ts'a i zaniedlugo wbije :)

SERWER: AERMYNE

SERWER: AERMYNE

Ja gram w tylko mam jakiś problem z logowaniem

Ja gram w tylko mam jakiś problem z logowaniem
Wyświetla się connection to the server has been lost

warn_ico.png
Za dublowanie postów. - Kubox

91.228.198.158:9999 TeamSpeak, znajdziecie mnie po nicku (b5Codd).

ok. to tyle na dzis jezeli chodzi na dzis, wbilismy te 11/12 poziomy. jutro zamierzy wbic napewno wiecej. skonczylismy nawet pierwszy dungeon. jest w pytke. co prawda prawie usnelismy na poczatku ale wydaje sie, ze gra rozkrecia sie wraz z uplywem czasu :>

No u mnie niestety wczoraj prąd wyje*ało, ale już jestem z powrotem.

Nowe IP TS'a:

ts.tsworld.pl

Będę dzisiaj siedział prawię cały dzień, więc można wejść, pogadać, pograć razem.

witam jestem zainteresowany grą w dofa :) lecz nie jestem początkujący miałem kilka postaci 150lvl+ ale myśle że na innym serwerze niż rosal zagram czekam na odpowiedź i nowy ts bo tego kanału ''DOFUS'' nie ma. Pozdrawiam.

Proszę o szybką odpowiedź co i jak dokładnie :)

witam to znowu ja :D siedze dziś cały dzień na waszym kanale ts więc przychodźcie szybko

pozdrawiam

Witam.

Postanowiłem rozpocząć poszukiwania grupki ludzi do wspólnej gry. W jaką grę? Już mówię. Chodzi o grę o jakże wdzięcznym tytule Dofus 2!

Poszukuję ludzi, którzy tak, jak ja rozpoczęli by zabawę od początku. Sami rozumiecie - poznawanie świata od podstaw, wspólne lvlowanie, zawsze jest to jakaś większa frajda.

Oczekiwania, jakie mam w stosunku do swoich przyszłych "partnerów" przedstawiają się następująco:

- mikrofon,

- TeamSpeak (nie interesują mnie żadne skajpaje, wentrila i inne Muble buble),

- wiek (nie chodzi mi tutaj już o te 18+, ale przynajmniej te 16 i głos po mutacji to opcja must be),

- poczucie humoru (jeżeli jesteś osobą, która wejdzie na TeamSpeaka powie cześć i będzie milczeć cały dzień, to nawet się nie zgłaszaj. Na stypę chodzę w garniturze, a nie siedzę w gaciach przed laptopem.)

Od siebię mogę dodać, iż za każdy dzień spędzony na wspólnym lvlowaniu mogę wysyłać zupki chińskie. Jeżeli pójdziemy na jakąś instancję czy większy wypad, to każdy dobry item ma równowartość dobrej wody mineralnej. To czy ma być gazowana, czy też nie zależy tylko od Ciebie.

Jeżeli jesteś zainteresowany moją propozycją i spełniasz wszystkie wymagania, zgłoś się! Z pewnością czekam na takiego gracza jak Ty!

PS. Zupki chińskie, które preferuję i Ty też musisz preferować to Vifon. Nieważne czy ostry, czy łagodny, just vifon.

TeamSpeak 3

ts.tsworld.pl