Zabijaj klasowe dopple aż uzbierasz na reset.
[Dofus 2] Pytania
a gdzie te doople sa ? nie lepiej zrobic nowa postac na exp x4 ? nie bedzie szybciej ?
4x exp dostaniesz dopiero przy zakładaniu 4 postaci... ale i tak załóż nową, najlepiej znajdź sobie jakiś build.
BTW:Większość pytań w tym temacie to pierwsza strona google...
wlasnie mam 3 postacie
Do 30 można w Incaramie u kolesia, który stoi przy Inn'ie. Za darmosie!
Co do questa na piwi, to niech on tam będzie, bo nic nie zmienia. Itemzy, które potrzebujesz do tego questa są za grosze w farmer markecie w Astrub.
Co do seta to tak jak napisał Koyiro Adventurer Set>Prespic set+inne itemy na wisdom>od 100 1-szy battle set
Nie ma potków na AP i MP.
Pijawczenie - ang. leechowanie. Piszesz sobie jak już jesteś na Kanigerach(trzeba mieć P2P) Leecher xx lvl looking for group! - Tyle starczy czekasz, aż Cię ktoś nie weźmie. Wbijasz 50, siup na Frigost Island i wtedy się zacznie. Jak masz cierpliwosć to lumberjackiem można zbić kokosy nawet bez premium.
Zabijaj klasowe dopple aż uzbierasz na reset.
Do reseta z doppli wystarczy jeden dopplon, ale można go zrobić tylko raz, więc wykorzystaj to rozsądnie.
11zł na 7 dni ?? To ja chyba podziękuje... Czyli na miesiąc, trzeba zakupić 4 razy, co daje 44zł -.- Już wole sobie na kompa nazbierać >.<
No smsem tyle kosztuje, przelewem ~20 zł.
Yo'w all... Zaczełem grać w Dofusa, i mam na jego temat pare pytań:
1. Jak zdobyć Mounta/ peta ??
2. Jaki jest MAX lvl ??
3. Jak szybko zarobić te "k"
4. O co chodzi w wybieraniu postaxi 2xp, 3xp, 4xp ??
5. Gdzie kupić bronie dla postaci "Sram" ?? I jakie będą najlepsze na 10 lvl ?
Jak mi coś do głowy wpadnie, zadam później.