Oo Dzięki >.< A jeszcze jedno, wziełem questa od Piwi, lecz trzeba tą pszenicę ściąc, ale nie chce byc farmerem oraz alchemikiem, tylko tym stolarzem... I jak można usunąc questa ??
Ps. Akurat teraz jestem jeszcze na Incarnam, zaszedłem na dungeon sie sprawdzić, nie uwierzyłem w siebie... Doszedłem aż do bossa, który ma 53lvl ((snoowolf)), a ja mam 10lvl, przeszedłem przez 15lvle, 35 lvle, 48 lvle, aż wkońcu, tam, bitwa wciągająca i ekscytująca, na początku zabiłem obronców bossa, później postawiłem na arenie Spella "The Block" ((duży, burak ??, który blokuje przeciwników aby do mnie nie doszli, a żebym ja mogl ich zaatakować)) on ich przytrzymał, Boss ma końcowke hp, 50, i sie wkurzyłem, dlaczego ?? Nie mogłem się już ruszyć, wykoszystałem MP. I Dead, Ale... Musze powiedziec, walka byla super, jakbym miał kogoś obok, napewno bym go uwalił... Co uważacie, na 10 lvlu, klasą Sadida, ubicie 49lvla, to dobrze, czy nie ?? Stosuje rózne taktyki, ktore sie dobrze sprawdzają
Dodatkowe pytanie: Czy można używac jakichs mikstur dodających MP, podczas walki ??