Dofus 2

Cześć wszystkim

Szukam chętnych osób do pogrania w Dofus 2 :)

Jak ktoś ma ochotę pograć pisać pod spodem posty.

ja chetny wlasnie juz gram ;) ale dalej sie zastanawiam czy wakfu czy dofus

Ja gram w Dofusa, wieksza popularność, lepiej rozbudowana, zapraszam.

Nick: Ralf

Klasa: Sadida

Lvl: Do piątki 15 lvl bedzie, w obecnej chwili 9 lvl. Piszcie !!

Podajcie jaki serwer, bo jest ich kilka, nie wiem, może jutro mnie najdzie i ściągne dofa.

Chętnie pogram bo już jakieś doświadczenie w tej grze mam. Tylko jaki serwer i czy macie troszkę kasy żeby wydać na p2p żeby jakoś wystartować? A i czy macie zamiar zostać przy tej grze czy to tylko tak dla zabicia nudy na 2 tygodnie?

W tej grze żeby coś osiągnąć trzeba wydać kasę na subskrypcje...

Subskrypcje można kupić za kase w grze. W sumie to lepsze p2p niż f2p i porąbany itemshop

Tylko, że 200kk(200 000 kamas) to w początkowej fazie gry bardzo dużo. Trzeba nastawić się na kupno 1-2 razy za PLNY

Serwer ZATOISHWAN

Nastawiam się nad kupnem Subskrypcji tylko to zależy czy będę miał z kim grać :)

Dobra to teraz pytanie będziemy się komunikować na Skype czy wolicie TS3?

Tylko, że 200kk(200 000 kamas) to w początkowej fazie gry bardzo dużo. Trzeba nastawić się na kupno 1-2 razy za PLNY

http://allegro.pl/dofus-zatoishwan-40mk-1mk-7zl-i3147216579.html 7zł kosztuje 1 milion kamasów na ZATOISHWAN także moim zdaniem nie drogo i się opłaca

podajcie nicki tez gram na tym serwerze mam 29 lvl ;) czekam na wasze odpowiedzi robimy party i lecimy ;)

Zaraz ci podam tylko pytanie czy chcesz używać skype czy ts'a?

aktualnie nie posiadam mikrofonu takze zostaje czat ale w miare opgarniety jestem takze nie bedzie problemu ;) ps. premium wykupione na miesiacd takze spokojnie uzbieram na nastepny miesiac ;)

Ok to poczekaj chwile zaraz się zaloguję to pociśniemy w party

moj nick Keavyer ;) czekam ;)

mój Jurrgenaut

Serwer ZATOISHWAN

Chwila chwila... Ja mam tylko serwer Solar, czegoś tu nie rozumiem ^^, ile kosztuje Abonament ??

Klikasz że chesz stworzyć nową postać i "Manual Server chose" jakoś tak będzie ci pisać że sam sobie serwer wybierasz i wybierzesz że zatoishwan :) a abonamet nie jest drogi zalogu j sie na stronie od dofusa i sprawdź my już z Keavyer gramy :)

Ehh.. Od nowa nabijanie lvla >.<

No ale dobra. nadchodzę.

Ok :)

Nie jest trudno nabić lvl ja dzisiaj z 23 wbiłem już 32