(Dofus) Build dla Iop'a

Podajcie jakieś dobre buildy dla Iop'a. Jeżeli można to wolałbym pod STR, gdyż do tej pory dodawałem w to sporo punktów.

No to MAXuj STR i bodajże masz skill Preasure od STR to go maxujesz i Concentration maxujesz bo z tego przeważnie bijesz.

Ja tam mało co grałem IOP'em, ale kuzyn miał 180 lvl to coś pamiętam.

Pozdrawiam.

#Edit

Najwyżej później zresetujesz staty, kupisz sobie scrolle i wyscrollujesz STR =]

Jezeli pod pvp to pakujesz w dany zywiol do momentu gdy 1 punkt bedzie cie kosztowac 2 characteristic pointsy a reszte lecisz w zycie. Gdy polecisz w feu lub force bedzie nie dosc ze klocowaty to w dodatku mobilny oraz przy dobrych itemach wyprzedzisz wiele ludzi dmg :). A co do skilli to wiadomo dodajesz w skille odpowiadajace danej statystyce oraz nie ktore buffy.

Pressure - 6lvl

Jump - 6vl

Brokle - 1lvl

Intimidation - tutaj maxujesz jak poprostu masz punkty(czy Ci jakieś zostaną, czy z spel point scrolli będziesz miał), potem kupujesz trofea na pushback damage i robisz z tego więcej dmg niż z czegokolwiek.

Weapon skill - maxujesz jak się da

Vitality - 6lvl

Poutch - 6lvl

Blow - 6lvl

Concetration - 6lvl

Power - 6lvl

Precipitation - 6vl

Sword of Iop - 6lvl

Iop's Wrath - 6lvl

Buid troche chory, ale zanim dobijesz lvl, uzbierasz troche kasy, kupisz Spell point scrolle. Przynajmniej wiesz, na co zwrócić uwage rozdając punkty. Jak Ci zabraknie punktów na któryś czar, to bez problemu możesz zresetować blow'a czy poutch'a i dać w bardziej potrzebne czary.

Jak chcesz być true dmg, to jasne, ładujesz full str. Sam się niedawno dowiedziałem, że spokojnie daje się rade jak dobije się do około 300 str ze statystyk, a reszte w vitality, albo wisdom. Jak chcesz, żebym Ci napisał jak grać to powiedz, bo nie chce się produkować na marne :)

Spoko, możesz co nie co napisać. Dodatkowe informacje zawsze się przydadzą :)

No więc STR iop jest dość oklepany... Polecam zrobić AGI dająć wszystko w Vital( bądź wisdom ) i na 70 lvlu spokojnie bijąć Kanigery i Raty w boncie. Jak chcesz dowiedzieć się więcej na temat agi iopa napisz do mnie :).

Podajcie jakieś dobre buildy dla Iop'a. Jeżeli można to wolałbym pod STR, gdyż do tej pory dodawałem w to sporo punktów.