Szukam jakiegoś sensownego Sacrier chance build.
Dajcie linka do takiego lub wytłumaczcie jak wbijać itp.
Powiem tak, szczerze aktualnie chance sacrier nie jest zbyt dobrym buildem. Jednak napisz do mnie 8999154 (gg) to Ci we wszystkim pomogę .
@Up
Bzdury pleciesz.
@Topic
Jeśli chcesz mieć saca na chance, potrzebujesz dużo kasy.
Tą postacią dajesz statystyki w vita a chance scroolujesz.
Więc zajmie ci to okropnie dużo czasu lub kasy c:
I jest to build typowo do expa.
I kto tu bzdury gadaa... Od niedawna STR i AGI sacrierowie dominują... Chance jest o dużo słabszy przez nowy update. Co do pieniędzy?... Skoro kolega pyta o build jest pewnie nowym graczem. bądź nigdy nie grał sackiem, który jest tanią postacią, a szczególnie chance, któremu wystarczy farmer set do 50 lvl'a bez problemu. Ze względu na stackowanie buffa.
Ogólnie za czasów gdy byłem bogiem tej gry (Top 1 Zatoishwan oraz 3 razy brałem udział w między-serwerowych mistrzostwach tej gry (2 razy reprezentując Solar i raz Zato) to na ~50 zakładało się blue blop seta, później zmieniało się go na Ancestral Seta i było bardzo git, wkładasz do tego Gelano i jakiś Chance Hammer (Metal Hammer był ok) +101 scroll wisa i bardzo szybko się expi z Eni/Xelorem 12 AP w party dla 3xHammer i dla mobilności. Później można faktycznie latać Agi/Chance na 150-160 lv składając Mopy King Set + Indizz Sword lub inny wynalazek, szczególnie fajnie działa z turq dofusem. End game to tradycyjnie sucker set z domieszką prawdopodobnie nowych frigotstowych itememów.
I Swoją drogą, ŻAL mi tej gry. Grałem w nią 5 lat osiągając wszystko i będąc legendą tej gry. Boli mnie serce, że tak trudna i wymagająca gra obecnie stała się grą CASUALOWĄ w której każdy idiota obecnie może mieć 200 lv i end game seta. Znerfiono każdego potwora i bossa, bo retarded ludzie narzekali, że nie mogą ich przejść. Dodatkowo wprowadzono jakieś bonusy do XP'a xD. Żal d*pę ściska. QQ ja ze swoją ekipą robiłem każdego dunga szybciej niż sami francuzi na Jiva rozgryzając ich mechanizmy. Ech... good times...
Powiem tak, takie są teraz standardy i większość gier staje się mniej wymagające. Jednak, nie powiedziałbym że każdy może zdobyć najlepszą rangę PVP w dofusie, gdyż na 100% coraz częściej będzie trafiał na starych wyjadaczy, jak i na kolosseum. Więc może osiągnąć tego endgame seta i 200 lvl, ale nadal będzie nikim w tej grze. Bo 200 lvl czy ten 100+ to norma.
@Kasahara
Nie każdy może sobie pozwolić na seta z Frigo 3.
Granie w Dofusa od nowa jest baardzo trudne. Na expowiskach f2p nie ma praktycznie nikogo, wiec nie ma z kim expić. Wbicie 50lvl i pójście na Frigost dla nowego gracza jest bardzo trudne, jeżeli w dodatku ten musi sobie sprawić wis seta. Uzbieranie nawet tego 1mk na set na 100-120lvl jest bardzo trudne. Jest jednak wyjśćie! Na forum jest temat, w którym zebrała się spora grupa do gry w Dofusa Niskolevelowych gildii jest bardzo mało.
Jak widać dużo rzeczy jest bardzo trudnych.
Aż wzięło mnie na sentymenty i wpisałem w google swój nick xD taka małe memory of Calm / Roxanne. Różne moje screeny z postaciami moimi/kumpla z którym grałem.
Z czymś takim chodziliśmy na Zato zanim wyszedł Frigost i była dostępna jakakolwiek rybka do sucker seta:
Tu razem z Magiem, który ze mną zawsze rywalizował o 1st place na serwie zrobiliśmy 3xSana Ghosta, gdy były one o wiele silniejsze a my mieliśmy gówniany sprzęt (również Zato)
Moja Cra i sprzęt jaki zrobiłem na zato 2 tygodnie od startu serwera xD nikt nie miał wtedy takiego sprzętu (Zato)
Tutaj screen z dropem jednego z moich 6 turq dofusów (zato)
I największy hit - mój sram za czasów Dofusa 1 xD, którym miałem 10 rank bonta, i dla jaj zmieniłem się na brakmar również wbijając 10 rank, każdego 200 lv jechałem na PvP xD (Solar, gdy zdobywałem sławę i obszerną wiedzę o grze - dzięki temu rozniosłem serwer Zato X czasu później. Na solarze odstawałem z lv od ścisłego topu bo skupiłem się na profesjach i miałem większość z nich jako pierwszy na 100 lv całym serwerze)
Musiałem - łezka w oku się kręci
Nie prawda. 1mk nawet na 50-60 lvlu to jest chwila z dobrym sposobem. Co do postaci to fajowe. Jednak, Ochre dofusów brak.
Nie prawda. 1mk nawet na 50-60 lvlu to jest chwila z dobrym sposobem. Co do postaci to fajowe. Jednak, Ochre dofusów brak.
Za tamtych czasów. NIKT nie miał Ochre Dofusa :F. Miałem odłożone 3 zestawy wszystkich souli, jednak ostatnia część questa była pobugowana i nie było można go uzyskać z tego co pamiętam. Sfixowali to chwilę później (2-3 tygodnie), gdy zrezygnowałem z gry. Gdybym kontynuował miałbym pierwsze sztuki na serwerze.
Co jak co ale RamboPL, miał... Dobra nie chcę robić spamu. ( Pierwsza osoba, która osiągnęła 200 lvl)
Coś Ci się pomyliło, Rambo skończył grać za czasów Dofusa 1, gdy nie było jeszcze Ochre wprowadzonego do gry :]
@Down, nie brał udziału w jakimkolwiek turnieju. Dawno skończył grać zanim rozpoczęła się 1wsza edycja mistrzostw.
@Down2. Sprzedał konto pewnemu francuzowi. To nie on zdobył go osobiście Pozdro. Na moim koncie też biega jakiś inny francuz, który kupił ode mnie konto na e-bayiu.
Naprawę grałem od czasów bety Dofusa do wprowadzenia frigosta czyli około 6 lat i każdego gracza/jego historię/każdy tajnik gry mam w małym paluszku. Wiec możesz to co napisze traktować jako 100 % prawdę
@Down3. Daję Ci 100 % gwarancje słów o których mówię, że Rambo sprzedał konto chwile po wbiciu 200 lv i na 100 % nie miał ani ochre, ani nie brał udziału w mistrzostwach osobiście. Do dziś mam go gdzieś na GG, którego nie odpalałem 2-3 lata i ta informacja podchodzi "z jego ust".
@Down4. Kiedyś istniał int sram. Posiadał liniowego skilla za 4 AP który był na int. i były takie sramy. Dobry pomysł, aby do tego wrócić. Iop może być na każdy żywioł to dlaczego by każda inna klasa nie mogła się zabawić w inne elementy.
W każdym razie, rambopl, brał udział w turnieju bodajże w 1,27 albo 1,29 dofusie. Dobra skończmy dyskusje jak coś to możemy pogadać na PW .
@UP Ciekawe dlaczego ma Fuji itemki na sobie ? :> 15 January 2013 à 23:37:36,
XxRamboPLxX has unlocked the achievement Otomai's Treas So
@UP Nie wydaje mi się, żeby ktoś taką legendę sprzedał, a ten kto kupił biegał w jakiś śmieciach. Jednak nie chce się kłócić o jakiegoś tam dofusa. A co myślisz o pomyśle ankamy INT sramie ? hah
@UP Tak tak, ale location na int?... Jak dla mnie to jest głupie. Jak zrobienie z ENUS'a dps'a pod STR.
A jest jakiś inny lepszy build na Sacriera?
Chance jest dobry jeśli grasz samemu, sety z chance mają dużą ilość wis co zapewni Ci szybkie levelowanie. Do party Str lub Agi