DOFUS szukam kogoś do wspólnej gry :)

Cześć zacząłem moja przygodę z Dofusem niedawno i szukam kogoś z kim mógłbym sb popykać oraz mógłby mi też troszku pomóc ;d

mam 30 lvl enutrof moj nick to Michuucek więc jeśli ktoś jest zainteresowany wspólna gra niech pisze w temacie, w grze albo pw.

Server to Rushu jestem wstanie też zmienić server.

A zamierzasz wydawać kase na grę? bo Od pewnego momentu gry ekspowiska się kończą dla darmozjadów :)

I trzeba wykupić subskrypcję. ( abonament miesięczny )

Tak mam zamiar czytałem o tym tylko troszke najpierw chce ogarnąć troszkę bo bieganie po starsznie ograniczone jest dla f2p

Subskrybcję można normalnie kupić za walutę w grze, tylko aby na to zarobić trzeba kupić raz albo 2.

Powiem szczerze, że strasznie irytowały mnie w tej grze pustki na serwerach no i dziwny trade system :) Ale poza tym jak będzie więcej graczy z chęcią dołączę.

Ja także, na ten moment mam 9 lvl tą postacią co zmienia maski.Serwer rushu.

Da sie ogarnąć te p2p jakąś profesją :D wtedy jak kupisz te p2p np na tydzień to potem już nie będziesz wydawał prawdziwych pieniędzy. na rushu jest najwięcej polaków więc chętnych do wspólnej gry nie brakuje

Cześć zacząłem moja przygodę z Dofusem niedawno i szukam kogoś z kim mógłbym sb popykać oraz mógłby mi też troszku pomóc ;d

mam 30 lvl enutrof moj nick to Michuucek więc jeśli ktoś jest zainteresowany wspólna gra niech pisze w temacie, w grze albo pw.

Server to Rushu jestem wstanie też zmienić server.