Dofus Temple

Cześć i czołem, temat na luzie o najwspanialszym polskim forum Dofus - Dofus Temple. Chciałem je odwiedzić( z sentymentu, co jakiś czas je przeglądałem, jak się miewa, ale każdy widział, że od dłuuugiego czasu ledwo ledwo), ale było już zamknięte. Pewnie Senin nie zapłacił kasy i się skończyło(w sumie ciekaw jest czy rzeczywiście on przez te kilka ładnych lat non stop opłacał forum). No nic, w sumie temat założyłem tylko po to, by wyłapać ludzi z tego forum ( jedynie kogo jestem na 100% pewien to Kasahara - wróg publiczny no.1 aka Calm/Sweeter ). Wpisujcie nicki, jestem ciekaw czy ktoś tu się ukrywa.

PS. to ja, wasz najwspanialszy mod na świecie luckboy/Akhab (cytując SK "luckbot")

No cześć.

Calm/Roxanne/Sweeter - największe ZUO wcielone polskiej sceny Dofusa :D Dobre stare czasy, gdy każdego bluzgałem i jechałem z błotem (ale zazwyczaj miałem rację, bo skillem + widzą raczej byłem top 1 na polskiej scenie). A później jeszcze mi dali moderatora po jakimś 8 krotnym permbanie xD Później chyba mi go zabrali. Ale były to fajne czasy. Super wspominam 3 krotny udział w mistrzostwach świata Dofusa. No i polską forumową "gównoburzową scenę" z Dewkami/Krychami/Furbami/Cwaniakami i setkami innych, których nicków nie pamiętam

Też odwiedzałem stronke ale około 2 lata temu na stronce działo się tyle co nic.

2 lata temu to się nic nie działo, trzeba było być tak z 5 -6 XDDDDD Kasahara kręcił imby na całego (@Kasahara yuuup największe gównoburze były z Krychą i LeBronem, tego nigdy nie zapomne :D ). Chociaż i tak nie było nic lepszego jak "gay bar" Konserwatora-Windy

Wtedy szukałem jakiegoś info odnośnie buildu ale najmłodsze posty były jeszcze sprzed patcha który dużo pozmieniał. Dlatego teraz pykam w Wakfu.

Ja tylko od czasu do czasu przejrzałem temat, poczytałem build, nawet się nie rejestrowałem chyba xD.

Szkoda że tak dobre gry cieszą sie marną populacją u nas i za granicą. Chociaż swego czasu pamiętam jak przed Dofusem 2 Rushu był full i robiły się kolejki :) to był czas..

3 tygodnie temu, na grupie na fejsie jeden z graczy zapowiedział wznowienie działalnosci. Czy sie uda, zobaczymy. (;

+ Jakbyscie cos grali na powaznie, to dajcie znac, gdyz nie chce mi sie po raz tysieczny zaczynac gre z giermkami ktorzy po 3 dniach koncza wojaczke.

http://dofustemple.jun.pl/

freshenko >w< ciekawe czy dalej się bura o tą kam assutre, co dał Baładze, a potem mnie na fejsbuku wyzywał XD

Teraz to myślę, że w wakfu się bardziej opłaca grać. Więcej ludu, bez problemu da się grać f2p. Szczerze mówiąc to w dofusie kreowanie postaci mi się bardziej podobało, te skille maxowane przez punkty nie poprzez spam, a w wakfu świetne jest to interaktywne otocznie, i bardzo przyjemnie się dungeony robi, grafika też lepsza.

Mnie Wakfu jakoś przytłacza, wole klasycyzm i rozbudowanego dofusa.

Mnie też bo gram sam. Jak grałem z jakąś Polską gildią która upadła to było okej bo każdy znał odpowiedzi na Twoje pytania. Ja osobiście sobie pogrywam na nowo w Wakfu sacem 68lvl.

freshenko ten to był dopiero przypałem.

Jedyny poziom intelektualny z moich "wrogów" trzymał LeBron i zawsze miał u mnie szacun

Czy ktoś z was ma jakiś kontakt do APOLA bądź Kubiaczka Czy leba?

Cześć i czołem, temat na luzie o najwspanialszym polskim forum Dofus - Dofus Temple. Chciałem je odwiedzić( z sentymentu, co jakiś czas je przeglądałem, jak się miewa, ale każdy widział, że od dłuuugiego czasu ledwo ledwo), ale było już zamknięte. Pewnie Senin nie zapłacił kasy i się skończyło(w sumie ciekaw jest czy rzeczywiście on przez te kilka ładnych lat non stop opłacał forum). No nic, w sumie temat założyłem tylko po to, by wyłapać ludzi z tego forum ( jedynie kogo jestem na 100% pewien to Kasahara - wróg publiczny no.1 aka Calm/Sweeter ). Wpisujcie nicki, jestem ciekaw czy ktoś tu się ukrywa.

PS. to ja, wasz najwspanialszy mod na świecie luckboy/Akhab (cytując SK "luckbot")