Questy się robi od czasu do czasu, najczęściej chainy np. Serie questów na itemy odblokowujące skarby (skrzynki z kasą) i szukanie skarbów, rzadziej fabularne, dające dostęp do jakiejś strefy albo opowiadające ciekawą historię.
Generalnie w grze lata się w party i biję się grupki mobów, tak zwany GRIND (zapomniane słowo ostatnimi czasy), oraz chodzi na dungeony (trudne, wymagające myślenia taktycznego, sprawnej drużyny i dpsu
) lub można uprawiać pvp ale ja się w to nie bawiłem więc się nie wypowiem.
Crafting: Możemy opanować i wymasterować każdą profkę w grze. Dzielą się oczywiście na zbierackie i rzemieślnicze, te drugie kosztowne w rozwoju, te pierwsze żmudne, ale przynoszące zysk.
Ostatnio była zmiana systemu skilli, więc wszystko się pozmieniało, ale każda klasa ma swoją rolę którą spełnia dobrze, są różne rodzaje dpsów, są healerzy (Masq wodny, do tego fajnie bije
) są tanki, są supporci. Generalnie jest w czym przebierać, każda klasa ma też kilka buildów (3 żywioły/speci na klasę, najczęściej idzie się parą żywiołów lub wszystkie 3)
@down Faktycznie zapomniałem, Sac jest dobry na start bo jest twardy i ma dmg oraz utility.