Dofus Whyt

Witam chciałbym przedstawic wam Polski priv (chyba jedyny jak narazie) do Dofusa. Całość osadzona na starej dobrej wersji 1.29

Raty servera

XP - 10x

Profki - 20x

Kamas - 2x

Honor - 2x

Czas karmienia - 30 min

Założenie gildi - 1mk

Reset statów i spelli - wymagany 200 lvl

Max lvl : 300

Sklepiki itp w astrub.

Stronka:

Czy P2P jest darmowe czy trzeba kupić? Ten "client ze wszystkim" jest juz z confiegiem? Ile ludu gra? Ile czasu server żyje?

P2p jest na charkach , kliencik 130mb calosc z configiem juz. Hmm ile ludu gra pytajac na /b pisali ze aktualnie z 70 serv jest nowy i przechodzi pseudo "Open Bete" napisalem na forum bo sam zaczalem dopiero grac a im wiecej osob tym lepiej :)

Potwierdzam działanie servera, całe EQ można kupić w AStrub, więc nie ma problemu ze zdobyciem, gra się raczej 4fun bo nic nie trzeba robić tylko expić(profe).

Poki co itemki w sklepach ale zapowiada sie chyba zmianka by nie byl takie 100% for fun :)

Wywaliło mnie, nie tylko mnie bo dostałem cynk... Szkoda, chciaż pusto jest, że szok. Może porównuje do dofusa oficialnego, kto wie, ale dziwnie tak, miasto duchów, czy co?!

no popołudniu jak sie loglem to w astrub przy zapie troche ludzi bylo no ale chłopaki nie rozreklamowali serva jeszcze dobrze stad mala ilosc osob

Witam chciałbym przedstawic wam Polski priv (chyba jedyny jak narazie) do Dofusa. Całość osadzona na starej dobrej wersji 1.29

Raty servera

XP - 10x

Profki - 20x

Kamas - 2x

Honor - 2x

Czas karmienia - 30 min

Założenie gildi - 1mk

Reset statów i spelli - wymagany 200 lvl

Max lvl : 300

Sklepiki itp w astrub.

Stronka: