Dofus - wspólna gra

Witajcie,

ostatnio zakończyłem swoją paru letnią przygodę z moba i postanowiłem przerzucić się na coś innego, po długich poszukiwaniach padło na jakże wspaniałego Dofusa.

Gra wyjątkowo przypadła mi do gustu, czas przy niej mija miło i szybko, ale mijałby jeszcze lepiej, gdybym znalazł jakiegoś kompana/kompanów do wspólnej gry.

Ktoś chętny do wspólnej wojaczki?

Edit: Pod wpływem dużego zainteresowania i paru próśb, założyłem temat w dziale gildii. Moderatora proszę o usunięcie lub zamknięcie tego.

Dziękuje (:

Link: http://mmorpg.org.pl...627#entry247627

Ja mogę chętnie zagrać tylko najlepiej żeby ktoś wziął Healer'a, Buffera i Tanka :) < Nie zbyt ogarniam tych postaci no, ale mogę spróbować Healerem :D Jak by ktoś inny brał Healera to wezmę Xelora lub Srama.

Jak coś pisz na gg :) 7471040

a jak sytuacja z ISem? da sie grac w to ? czy sety daja jakies + czy mozna kupic bronie?

IS w tej grze w sumie nigdy jako takiego nei było jedynie trzeba pamietać ze gra jest w systemie p2p :D Sey daja bonusy do statystyk kazda część z osobna coś daje + ilesc cześci z setu kolejno to jakieś dodatki :D Co do broni itemki tuatj część mozna wydrobić reszte się craftuje albo kupuje od innych ludzi na al'a AH :D Hmm w sumei ja bym mogł wrocić do dofa :D grałem duzo miałem 2x 200 i kilka 150+ lvli jak będziesz wiedział juz na jakim servie chcesz grac etc to wiesz pisz na gg :D

Jezeli macie zamiar zaczynac przygode z ta gra zapraszam na serwer Rosal. Razem z kolegami zaczelismy grac nie dawno, mamy zamiar zalozyc gildie, ja mam doswiadczenie z lvla 150 wiec chetnie wam pomoge we wszystkim :) Jak cos piszcie w grze na nick Mymluu albo na skype nick owieczka171

Ja mógłbym zagrać, lecz dopiero bym zaczął swoją przygodę z dofusem:P

W związku z dużym zainteresowaniem, pw oraz prośbą, założyłem jeszcze raz odpowiedni temat w dziale Gildii (:

Moderatora proszę o usunięcie lub zamknięcie tego.

Dziękuje (:

a ISowa walute albo itemy mozna kupic od graczy za normalna kase z gry?

a kit :] tez moge sprubowac, wprawdzie nigdy nie gralem w to cos heh

EDIT: albo nie ;] jak widzę ze torówka to odpada

Witajcie,

ostatnio zakończyłem swoją paru letnią przygodę z moba i postanowiłem przerzucić się na coś innego, po długich poszukiwaniach padło na jakże wspaniałego Dofusa.

Gra wyjątkowo przypadła mi do gustu, czas przy niej mija miło i szybko, ale mijałby jeszcze lepiej, gdybym znalazł jakiegoś kompana/kompanów do wspólnej gry.

Ktoś chętny do wspólnej wojaczki?

Edit: Pod wpływem dużego zainteresowania i paru próśb, założyłem temat w dziale gildii. Moderatora proszę o usunięcie lub zamknięcie tego.

Dziękuje (:

Link: http://mmorpg.org.pl...627#entry247627