Szukam kogoś do gry w Dofusa.
Dofus
nie lepiej zagrać w Wakfu ?
Siemka, z chęcią pogram w Dofusa Wakfu to 1/3 mozliwosci dofusa
mógłbym zagrać ale tylko jak beda ogarnieci ludzie
Zacząłem grę na serwerze Rushu. Wszystkich zainteresowanych proszę o dodanie mnie ( Kpsychol ) spróbujmy zrobić jakieś polskie community!
PS. Nie zbyt ogarniam tego dofusa ale to sie zmieni, mam zamiar być subskrybentem
Gdybyście potrzebowali pomocy od czasu do czasu,
mogę wpaść i pomóc z jakimś dungiem, lub pvp. (;
Gdybyście potrzebowali pomocy od czasu do czasu, mogę wpaść i pomóc z jakimś dungiem, lub pvp. (;
mógłbyś wpaść i pomóc mi ogarnąć dofusa C: jakie profesje wybrać itp.
Oja skoro są ludzie chętni do gry to ja chętnie poznam dofusa właśnie stowrzyłem postać na serwerze rushu. Ecaflip a nazywam się tutu xd
Możemy spróbować. Mój nick: Mummy-Riczi Serwer: Rushu
Prosperujecie tam jeszcze, czy juz wszystko sie rozpadlo?
Jak narazie 20 lvl Feca IGN : Rychul. Piszcie śmiało to razem poexpimy
Edit: Nie będę zakładał nowego tematu, więc wpisze się w ten post. Szukam graczy, którzy są chętni pograć na Rosalu (posiadam tam parę 100+), gdyż wracam do gry, i szukam gildii/ekipy, bo jak wiadomo grać w to solo to nuda na potęgę. Oczywiście mogę grać też i na Rushu, jednak wolał bym znów się z reaktywować na Rosalu Chętnych proszę o PW
Jak narazie 20 lvl Feca IGN : Rychul. Piszcie śmiało to razem poexpimy Edit: Nie będę zakładał nowego tematu, więc wpisze się w ten post. Szukam graczy, którzy są chętni pograć na Rosalu (posiadam tam parę 100+), gdyż wracam do gry, i szukam gildii/ekipy, bo jak wiadomo grać w to solo to nuda na potęgę. Oczywiście mogę grać też i na Rushu, jednak wolał bym znów się z reaktywować na Rosalu Chętnych proszę o PW
Ja natomiast mogę nolifić z Tobą na Rushu.
Ja natomiast mogę nolifić z Tobą na Rushu.
Ok, wiec będzie Rushu moj ign Rychul
Podbijam temat
Nigdy w to nie gralem ale jak jest z kim popykac to moge sprobowac