Dofus2

Co daje wykupienie w dofusie premium.Opłaca się ?

Na to pytanie wystarczy króciutka, ale wymowna odpowiedź: Daje wszystko, jeżeli chcesz grać to się opłaca, jeżeli masz zamiar zrezygnować po tygodniu to nie, bez Subscribtion (Nie żadne premium...) nic nie zdziałasz ;p

Granie bez opłat daje tylko pierwsze mapki na pozostałe musisz zapłacić.

Do 50 idzie na spokojnie grać bez płacenia, no chyba, że chcesz mieć peta i biegać na super dungi od 1 lvl. Ale jak nie to bez problemu można expić na początkowych lokacjach. Sam wbiłem tak 56 na 1.29

Do 50 idzie na spokojnie grać bez płacenia,

No nie powiedział bym, do 10 lvl można se odpuścić a potem bez płacenia to ch*j nie robota. NIe ma gdzie expić.

Widziałem masochistów którzy expili na kościotrupach w południowym Inkarnam. Jeżeli cię kręci dostawanie 100expa za moba to proszę bardzo. Ale wynikowo najbardziej się opłaca kupić P2P i stawiać kluczyki na Gobb Dunga graczom 100lvl+ którzy farmią tam soule i biją lvl. Zabierasz się z takim i dostajesz kosmiczny exp (ja na 70lvl za całego dunga miałem około 17%).

Płacić subskrypcje trzeba, ale możesz to robić za kasę w grze. O ile dobrze pamiętam to za ponad 1kkk masz miesiąc. Tyle zarabiasz już potem na 1Dragonturkeyu. Na początku idzie niezłą kasę nabić na chlebkach.

Co daje wykupienie w dofusie premium.Opłaca się ?