Dogry

O tym serwisie pewnie większość z was słyszała, a Ci co czytają forum LoL`a pewnie mają go już dość.

Czy ten serwis działa i wypłaca pieniądze?? Tak.

Czy są one za darmo?? Oczywiście, że nie :)

Wymyśliłem z kolegą pewien system który przyspiesza w pewnym stopniu zdobywanie pkt. i im więcej nas będzie tym szybciej on będzie działać. Jeśli jesteś zainteresowany jak ten system działa napisz na pw. Czego oczekuje w zamian?? Jeśli będziesz nowym użytkownikiem rejestracji z mojego linku, a jeśli nie to tylko współpracy :)

To działa ale musisz instalować, rejestrować i wykonywać polecenia. A to strasznie długo zajmuje czasu, nie polecam ten serwis to wielka ściema. Popatrz na forum ich, same dzieci się tam wypowiadają. Są inne sposoby na zarabianie kasy, więcej byś zarobił 1 h kosząc mi trawnik niż klikając to przez tydzień no stop.

czy ja pytałem jak to działa??;p wszytko tam wykonuję w miedzy czasie jak przeglądam internet więc mi to nie przeszkadza :)

O tym serwisie pewnie większość z was słyszała, a Ci co czytają forum LoL`a pewnie mają go już dość.

Czy ten serwis działa i wypłaca pieniądze?? Tak.

Czy są one za darmo?? Oczywiście, że nie :)

Wymyśliłem z kolegą pewien system który przyspiesza w pewnym stopniu zdobywanie pkt. i im więcej nas będzie tym szybciej on będzie działać. Jeśli jesteś zainteresowany jak ten system działa napisz na pw. Czego oczekuje w zamian?? Jeśli będziesz nowym użytkownikiem rejestracji z mojego linku, a jeśli nie to tylko współpracy :)