Dołącze

Właśnie gram sobie rundę, ciężko zabić bo vayne z tariciem, ja ez z threshem, także farmie, wszystko ok, ale top 0/7, jax jungle robi ganki bez e(stuna). Ja mam 3/3 a teamowe 6/24. Nie ma znaczenie, racja. -.-

3/3, jesteś na swoim poziomie, nie wycarrowałeś drużyny więc nie zasługujesz na wyższy poziom. Zrobisz 10/0 w 15 min i przegrasz? Też jesteś słaby, nie umiesz zachować się w teamfight'ach. Naprawdę są sporadyczne sytuacje, że się nie da wygrać.

Wiesz ile wystarczy gier, żeby od początku wbić diament? Poniżej 50 (wymagany skill: PRO), więc w 100 bez problemu idzie się tam wbić jeśli naprawdę zasługujesz na coś więcej

Jak na razie po prostu staram się wyjść z tego gówna czyli brązu. Szczerze powiedziawszy ciężko wycarrować grę, gdy siedzą pod wieżą z dobrym healem. ^^

Bierzesz grę na siebie, nie oglądasz się na innych.

Może powiem tak. Myślisz, że zasługujesz na Gold i to jest Twój MAXIMUM, co możesz z siebie wyciągnąć? Ok, załóżmy, że jutro tam się znajdziesz. Jaki postawisz sobie kolejny cel? Zapewne dostać się do platyny? Jednak tutaj pojawia się większa przeszkoda niż noob team, a mianowicie TWÓJ SKILL. Musisz zacząć pracować nad nim aby wydostać się z GOlda i wskoczyć na Platynę. Do tego potrzebny jest czas, gra, czas, gra i jeszcze raz gra. Najważniejsze jest rozwijać swoje umiejętności mechaniczne, poszerzać wiedzę na temat gry. A to czy robisz to będąc w Goldzie, Diamencie czy Brązie nie ma większego znaczenia. Bylebyś się rozwijał. A jeśli będziesz stawał się lepszy to i wskoczysz wyżej. Za cel postaw sobie nie wyższą ligę ale to, żeby GRAĆ LEPIEJ. Wtedy będzie łatwiej. Skupisz się na sobie zamiast na sojusznikach. A to czy wygrasz czy przegrasz będzie znaczyło mniej niż teraz, a to przełoży się na wyniki.

Nie twierdzę, że zasługuje na gold ani nie twierdze, że potrafię jakoś super grać, ale naprawdę nie wiem jak mogę grać lepiej.

To jest chyba najtrudniejsze pytanie jakie można sobie zadać. Co mam zrobić aby zacząć lepiej grać? Najlepiej jest grać. Podczas rozgrywki kiedy np. zginiesz zastanów się przez chwilę: "Co zrobiłem źle? Dlaczego mnie zabili? Zbyt mało wizji? Nie doceniłem przeciwnika? Źle się ustawiłem?" Również jak uda Ci się kogoś zabić pomyśl: "Dlaczego udało mi się go pokonać? Czy mogłem to zrobić to szybciej? Czy mogłem przetrwać z większą ilością życia?" Im lepiej będziesz grał tym te pytania będą trudniejsze, będą wymagały bardziej szczegółowych odpowiedzi. Samodoskonalenie jest trudne. Dlatego nie każdy gra na najwyższym poziomie.

Jak na razie zauważyłem, że zacząłem lepiej farmić. ^^

My w teamie potrzebujemy kogoś na supporta.

ADC - Platyna 3

Mid - Gold 2(spadł do 4)

Top - Ja Platyna 5, Gold 1

Jungler - Gold III

Support - Nobody see! Nobody knows! We are the secret, cant be exposed!

Akurat supportem bardzo mało gram i tylko w ostateczności ^^ Może mógłbym się nauczyć

Dołącze do teamu rankedowego w Lolu, 3vs3, lub 5vs5. Moge grać na solo top/mid/adc. Siedzę na solo queue w Brąz V, pewnie każdy się zniechęci, ale co tam, może warto spróbować. O swoich umiejętnościach mogę zagrać normala, 1vs1, czy kto co chce. Mam mikrofon i nie mam piskliwego głosu, pasuje mi rozmowa na ts3/skype.