Dołącze do teamu rankedowego w Lolu, 3vs3, lub 5vs5. Moge grać na solo top/mid/adc. Siedzę na solo queue w Brąz V, pewnie każdy się zniechęci, ale co tam, może warto spróbować. O swoich umiejętnościach mogę zagrać normala, 1vs1, czy kto co chce. Mam mikrofon i nie mam piskliwego głosu, pasuje mi rozmowa na ts3/skype.
Dołącze
Do jakiegoś stałego teamu nie mogę cię zaprosić ale czasem brakuje ludzia do gry więc...^^
A to tak też można. Chcesz to dodaj mnie, mam nick taki jak tutaj.
Bronze V chce grać 1v1 bo uważa, że gra lepiej niż zasługuje Kiedyś się nauczycie, że jak siedzicie w brązie to zwyczajnie jesteście słabi?
Mam brąz 5 nie przez przegrane...
Braz, Silver, Gold duzo skillem sie nie rozni. Jak dobrze pamietam to saiyan pisal, ze spadl przez nieaktywnosc w grach rankigowych.
Tak, miałem bana za bug z rp. Przez 6 miesięcy około nie odbanowałem konta. Koleś ma silver 2 wbił pewnie na tych 10 rundach i cwaniaczy...
wszystko ponizej diamentu II to gowna, dopiero tam zaczyna sie poziom
Pewnie kolega diamentu 2 nie ma, ale miejskie legendy jego kolegów z chalengera mu to sugerują.
Wystarczy, że wiem co dzieje się w niskim diamencie, żeby wiedzieć, że dopiero w jego wyższych strefach gracze już potrafią dobrze śmigać
Dobrze, ze wiesz co sie dzieje w diamencie majac swoj silver2. Pan jasnowidz czy ktos ci tarota ulozyl?
Skąd możesz wiedzieć jaką ligę mam/miałem? Otóż Cię zaskoczę i powiem, że byłem na niskim diamencie i wiem, co tam się dzieje.
Skąd możesz wiedzieć jaką ligę mam/miałem? Otóż Cię zaskoczę i powiem, że byłem na niskim diamencie i wiem, co tam się dzieje.
Chwalisz się czy żalisz
Hahaha był na niskim diamencie, a jest w silver II, wyczuwam allegro i wbijanie dywizji. :>
Chcecie to "hejtujcie", średnio mnie to boli, tylko skończcie z tym pisaniem, że macie bronz V ale gracie lepiej, tylko że wasz team jest słaby i nie możecie przez to wygrać
Nie pisze, że mam bronze V i gram lepiej, nawet nie grałem przeciwko Tobie, ani z Tobą, także nie mi to oceniać.
PS. Faktycznie, gra twojej drużyny nie ma w ogóle znaczenia co do wyniku rundy (sarkazm)
Oczywiście, że nie ma znaczenia jeśli grasz lepiej niż świadczy o tym liga, w której jesteś,
Właśnie gram sobie rundę, ciężko zabić bo vayne z tariciem, ja ez z threshem, także farmie, wszystko ok, ale top 0/7, jax jungle robi ganki bez e(stuna). Ja mam 3/3 a teamowe 6/24. Nie ma znaczenie, racja. -.-
W lidze jest różnie.Sam na początku miałem problemy przez 0 komunikacji.Ale już później wbiłem to Silver.
Też się zacznę starać, jak na razie 1 próba to przegrana. xD
A tak co do tematu, to można zamknąć, jak ktoś będzie chciał to niech pisze mi na pw. Za dużo off-topu tu się robi.