Doładowania RAF z allegro mit czy prawda ;p?

Moje pytanie brzmi następująco czy ktoś z was korzysta lub korzysał z czegoś takiego, ile na tym da się ujechać i czy naprawdę można otrzymać dzięki temu diablo za tak małe pieniądze? dziękuje za zainteresowanie i odpowiedź

tak, wszystko działa normalnie :D

Działa to na zasadzie, że inwitujesz typa, on aktywuje konto i dostajesz 30 dni grania. Jeżeli chodzi o zapisanie do Annual Passa z RAFem, jest mały kruczek. Zapewne mieszkasz w Polsce, masz polskie IP etc. Żeby zaktywować RAF musisz mieć inny kraj, np. Wielką Brytanię. Przy zapisaniu do Annual Passa jeżeli Blizzard zechce Cie sprawdzić to może Ci usunąc cały abonament, który uzyskałeś z RAFa i odmówić przyjęcia do tego Passa. Oczywiście przy kunie abonametu na 30 dni prze RAF jest w pełni bezpieczne.

Konto mam na wielką Brytanie więc nie ma problemu pytanie jest tylko takie czy jeżeli blizzard mnie sprawdzi dostanę bana czy tylko cofnięcie usługi oraz jaka jest szansa na sprawdzenie mojego konta ;p

Nie chodzi o to na jaki kraj masz konto, tylko jakie masz ip. :P

nieprawda chodzi jaki kraj mam wpisany w koncie tyle się dowiedziałem zresztą usułgi moge kupować na ip z angli

Chodzi o ip łączenia się z serwerem w czasie gry, a nie ip w czasie kupowania RAFów. (:

Moje pytanie brzmi następująco czy ktoś z was korzysta lub korzysał z czegoś takiego, ile na tym da się ujechać i czy naprawdę można otrzymać dzięki temu diablo za tak małe pieniądze? dziękuje za zainteresowanie i odpowiedź