Doładowanie konta steam

Witajcie.

Mam pytanie, potrzebuję 15 ojro na steamie, z tego, że jedyną moją możliwością jest doładowanie PSC to czy mogę kupić jedno za 50 zł a drugie za 20 zł, i czy to pyknie ? bo czytałem, że ludzie mieli różne problemy z tym doładowywaniem za pomocą PSC.

Dzięki :)

Przy wpisywaniu kodu jest opcja podania kolejnych kodów i po zatwierdzeniu sumuje wszystkie kody , więc powinno zadziałać.

Racja na allegro juz jest taniej ;)

tzn. mam na steamie niecałe 10 euro, które w sumie zarobiłem za przedmioty w CS GO, a planuje kupić Dayz ;)

Ja doładowuję walleta na steamie tylko przez PSC, i nigdy nie miałem problemu, a robiłem to już kilkadziesiąt razy, więc spoko.

Ahhh, gadacie głupoty. Wszystko zależy od obecnej waluty tzw. po ile 1 Euro chodzi na złotówki. Doładowywania samą 20zł na steamie to właśnie to czego się zawsze boję.

Ps. Nie rozumiem właściwie jednak po co chcesz ładować w steama

niby wydam mniej niż bym miał kupować np. na allegro.

Sory, ucięło mi posta, chciałem napisać, po co inwestować swoją kasę w steama, skoro można opylać karty/itemy innym ludzią, to schodzi tak szybko, że niemal za każdym razem po wystawieniu w przeciągu 5 sekund ktoś mi to kupuje :D
Ps. Jedno ojro właśnie zarobiłem xD

No ja tak zarobiłem na CS GO, olałem totalnie te wszystkie skiny i mi się uzbierało :P

Ja opyliłem 7 kart z HL2 teraz, sporo nawet schodzą, po 10-15 centów schodzą, nie wiem czy to dużo, ale te z killing floora po 4-5, a tych z garrys moda mi nie kupują :P

Witajcie.

Mam pytanie, potrzebuję 15 ojro na steamie, z tego, że jedyną moją możliwością jest doładowanie PSC to czy mogę kupić jedno za 50 zł a drugie za 20 zł, i czy to pyknie ? bo czytałem, że ludzie mieli różne problemy z tym doładowywaniem za pomocą PSC.

Dzięki :)