Dolary za włączony komputer!

Witajcie. Chcę przedstawić Wam strone która nabija nam pieniądze za bycie na komputerze, nie trzeba nic klikać wystarczy że się zarejestrujecie, pobierzecie oprogramowanie a pieniądze same będą leciały na konto w tym czasie może grać w mmo raz po raz doładowując sobie premium

Opis programu

1. Wchodzimy na stronę:

ban_pl_46860_622968.gif

2. Podajemy nasz e-mail i klikamy "Dołącz"

3. Pobieramy oprogramowanie (zajmujące tylko około 1mega)

4. Instalujemy program.

5. Po uruchomieniu programu kończymy rejestracje (podajemy nick, kraj itp)

6. Obserwujemy jak nasz stan konta rośnie. (aby zobaczyć statystyki klikamy ikonkę $ w lewym górnym rogu rameczki)

Metody zarabiania

Aktywny baner: za każdą minute gdy program jest uruchomiony otrzymujemy 1 punkt (punkty naliczane są co około 20 minut).

Płatne kliki: dodatkową metoda zarobku jest klikanie w banery reklamowe. Za każdy klik otrzymujemy od 5 do 10 pkt.

Promowanie linka: każde wyświetlenie Twojego banneru daje Ci 1 punkt i każdy klik na Twój link polecający daje Ci 10 punktów (na dzień i na IP, max 1000 punktów kiedy masz nowego bezpośredniego poleconego).

Gry: kolejną dodatkową metoda zarobku są gry bingo i koło fortuny raz na 24h otrzymujemy 2 darmowe szanse w kole fortuny i 1 w bingo.

Baner bonusowy: nawet do kilkunastu razy dziennie wyświetlany jest bonusowy baner po kliknięciu w który otrzymujemy od 1 do 1000 pkt.

warn_ico.png
Za reflink. - Kubox

A ile potrzeba tych punktów aby odebrać 20$ na pejapala?

Oszustwo pewnie

Żadne oszustwo :mellow: 20$ to jest bodajże 10.000 punktów... naprawde polecam ;] ja w jeden dzień nabiłem 260 punktów.

A jak keylogger.

Jest dokładnie 608 318 członków tej strony ... nawet jeśli owy kaylogger był by ... choć nie ma ... to i tak jest zero prawdopodobieństwa że padnie na Ciebie.

Naprawde polecam!!!

Widziałem kiedyś podobną stronę dawali nawet 3$ za reklamę a gdy przejrzałeś wszystkie kazali czekać 24h po dobie żadnych nowych nie było miałem 19$ a od 20$ można przelewać...

Tu się nie dostaje pieniędzy za reklamy hmm znaczy dostaje się za nie, ale nie że musisz je oglądać wystarczy że masz włączony program który losowo je generuje w małym paseczku na dole ekranu.

Jeżeli nie masz bardzo dużo poleconych osób (za które dostajesz jakiś % od ich kasy) to nie uzbierasz tych 20 dolarów (chyba, że chcesz się bawić w to przez rok). Wystarczy trochę na necie poczytać, są lepsze sposoby na zarabianie w internecie.

Właśnie dlatego pisze owy temat by nabić sobie troche tych refów ...

Moi drodzy , jak założyciel tematu napisał "20$ to około 10 000 punktów". Co miesiąc punkty są wymieniane na podstawie kursu , średni kurs to jest 0,1$ za 1000 punktów , tak 0,1$ za TYSIĄC PUNKTÓW.Czyli na wyzbieranie tych 20$ potrzeba roku,no chyba , że się ma poleconych :) Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę o rejestrację z mojego linku [ciach] . Dziękuję ;)

warn_ico.png
Warn za reflink. Ref kasuje. - crracked

Lol następna ściema że nic nie robimy a kasa sam leci... pytanie ile godzin musi hulać komp żeby te 10 000 pkt nabić?? 100h?? 200?? I jeszcze jakiś program mieć w tle wł który huk wie co robi na kompie...

Boże cały czas idioci robią Tematy o zarabianiu :D

Najłatwiej jest kupować klucze do gier na allegro i sprzedawac szwabom na elitepvpers :D

Zyski Średnio 30 zł na transakcje :D a chętnych masa

Nadziarczek,nie tak dawno ty zrobiles kilka takich tematow.

Przelicz sobie ile zaplacisz za prąd jak bedziesz mial wlaczony komputer na to ile mozesz tam zarobic...

A tak przeciez za prąd płacą rodzice wiec co mi tam zarobie przez rok te 20 $

kolejna piramida, zbieranie maili itp.

A naiwni nadal myślą że ktoś zapłaci im za oglądanie reklam. Zapłaci komuś, wam nic.

Witajcie. Chcę przedstawić Wam strone która nabija nam pieniądze za bycie na komputerze, nie trzeba nic klikać wystarczy że się zarejestrujecie, pobierzecie oprogramowanie a pieniądze same będą leciały na konto w tym czasie może grać w mmo raz po raz doładowując sobie premium

Opis programu

1. Wchodzimy na stronę:

ban_pl_46860_622968.gif

2. Podajemy nasz e-mail i klikamy "Dołącz"

3. Pobieramy oprogramowanie (zajmujące tylko około 1mega)

4. Instalujemy program.

5. Po uruchomieniu programu kończymy rejestracje (podajemy nick, kraj itp)

6. Obserwujemy jak nasz stan konta rośnie. (aby zobaczyć statystyki klikamy ikonkę $ w lewym górnym rogu rameczki)

Metody zarabiania

Aktywny baner: za każdą minute gdy program jest uruchomiony otrzymujemy 1 punkt (punkty naliczane są co około 20 minut).

Płatne kliki: dodatkową metoda zarobku jest klikanie w banery reklamowe. Za każdy klik otrzymujemy od 5 do 10 pkt.

Promowanie linka: każde wyświetlenie Twojego banneru daje Ci 1 punkt i każdy klik na Twój link polecający daje Ci 10 punktów (na dzień i na IP, max 1000 punktów kiedy masz nowego bezpośredniego poleconego).

Gry: kolejną dodatkową metoda zarobku są gry bingo i koło fortuny raz na 24h otrzymujemy 2 darmowe szanse w kole fortuny i 1 w bingo.

Baner bonusowy: nawet do kilkunastu razy dziennie wyświetlany jest bonusowy baner po kliknięciu w który otrzymujemy od 1 do 1000 pkt.

warn_ico.png
Za reflink. - Kubox