Czy Aion'ie trzeba mieć gold packa, żeby korzystać z domu aukcyjnego? Bo jak ja idę ( Nie grałem na CB i jestem totalnie zielony ) i chcę coś kupić to wyskakuje bla bla gold pack czy coś takiego.
Dom Akcyjny (Pośrednik)
goldpack lub weteran : P radze zalatwic sobie weterana lub wy***ac gre bo na starterze nie ma sensu gry
wiedziałem, że nie będzie to gra idealna... A jest możliwość zakupu tego gold packa/veterana? I ile oczywiście to kosztuje...
goldpacka kupujesz co miesiac veterana masz na 10 lat dla tych co brali udzial w cbt
aczkolwiek mozesz wejsc na targowisko i popytac sie ludzi o wymiane/kupno
ja moze skminie kilka kluczykow/kont to mozemy sie dogadac co do ceny
Gold pack w grze łazi po 6kk-7kk.
Dołącz do jakiejś gidi to wyjdzie taniej za real kasę. U mnie jest po 18 zł miesięcznie za Gold packa.
A co właściwie daje ten Gold Pack i Veteran? ( Prócz domu aukcyjnego oczywiście )
Veteran - brak ograniczeń co do zakładania postaci (6 slotów więcej), możliwość handlu między ludźmi (ni tylko dom handlowy), zbieractwo bez ograniczeń, możliwość pisania na wszystkich "działach" czatu bez ograniczeń. Gold - większe nagrody za PvP i fortece oraz dużo mniejsze cooldowny na instancje (plus to co ma vet).
Trade, na starterze masz tylko 150 zbieractwa dziennie (to dość mało). Dungeony szybciej się respią, ale to nie wszystko.
Ahaamm... Thanks;p Jakie są mozliwosci zaplaty??? Jak dla mnie to tylko SMS'em ;( PRZEPRASZAM ZA BŁĄD W NAZWIE TEMATU:D DOPIERO SIĘ DOJRZAŁEM
Sms się nie da, przelew najlepsza opcja.(Nie wiem czy nie jedyna)
Ale oczywiście waluta Dolary yep?;p Czy funty?
xyaz sprawdź czy się da zanim napiszesz.
Smsem możesz kupić lecz wychodzi to drożej ok.50zł + zostaje ci coś tam aion coinsów.
Czy Aion'ie trzeba mieć gold packa, żeby korzystać z domu aukcyjnego? Bo jak ja idę ( Nie grałem na CB i jestem totalnie zielony ) i chcę coś kupić to wyskakuje bla bla gold pack czy coś takiego.