Domena + serwer www

Hej, potrzebuję pomocy. Chciałbym zrobić bloga na wordpressie z domeną .pl. Nigdy się nie interesowałem tym aspektem więc na początek dobrze by było żeby usługa była albo darmowa z ograniczeniami albo za jakieś grosze. Chciałbym zobaczyć czy sobie poradzę wgrać wordpressa, zmodyfikować szablon itp. Najtaniej wydaje mi się na Nazwa.pl ale jednak trzeba z góry im dać 50zł. W skali roku to jest pikuś ale i tka jak mi podejdzie to wziąłbym pakiet pro. Natomiast na początek chciałem zobaczyć z czym to się je. Może ktoś z Was zna jakiś hosting z serwerem nawet minimalna ilośc miejsca, na instalacje WP i parę wpisów?

Kiedyś jak chciałem się pobawić w podobny sposób to korzystałem z az.pl. Nie wiem jak teraz, ogólnie opinie ma nie za dobre ale było coś takiego jak 3 miesiące gratis. Miesiąc się pobawiłem i zostawiłem. Ale właśnie było za free i bez zbędnych dopisków w domenie.

och*jałeś? xaa.pl dobre serwery, i tanie domeny .pl . Łatwa konfiguracja polecam :)

warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS

hostinger.pl
Na bloba na wp wystarczy. Jednak jeśli chcesz się bawić w samodzielne modyfikacje strony (poza wordpresowymi pluginami, prosta edycja styli itp.) to odradzam wp :)

Dzięki, Hostinger rzeczywiście daje radę, a za domenę .pl zapłaciłem 10zł więc ogólnie dobry deal na próbę. Interesuje mnie tylko Wordpress bo do bloga jest jak znalazł

Ja polecam w8w. ;)

Osobiście od prawie roku korzystam z o12.pl, które obecnie ma promocję i za ~35zł masz najtańszą wersję hostingu na rok, która jest w zupełności wystarczająca. Jeżeli chcesz przetestować to bodajże przez tydzień lub dwa możesz potestować hosting za darmo i jeżeli ci się nie spodoba to się tego wycofać, co do hostingu to w moim wypadku działa bez zarzutów, zdecydowanie polecam.

Hej, potrzebuję pomocy. Chciałbym zrobić bloga na wordpressie z domeną .pl. Nigdy się nie interesowałem tym aspektem więc na początek dobrze by było żeby usługa była albo darmowa z ograniczeniami albo za jakieś grosze. Chciałbym zobaczyć czy sobie poradzę wgrać wordpressa, zmodyfikować szablon itp. Najtaniej wydaje mi się na Nazwa.pl ale jednak trzeba z góry im dać 50zł. W skali roku to jest pikuś ale i tka jak mi podejdzie to wziąłbym pakiet pro. Natomiast na początek chciałem zobaczyć z czym to się je. Może ktoś z Was zna jakiś hosting z serwerem nawet minimalna ilośc miejsca, na instalacje WP i parę wpisów?