Siema. Co zrobić z itemami których już nie używam mam na myśli bronie, zbroje szkoda mi je wywalać a sprzedać u brokera nie mogę jest jakiś sposób ,żeby coś z nimi zrobić cokolwiek co się wiąże z zyskiem?
Doradźcie
nie pamiętam dokładnie ale chyba możesz dzięki nim enchantować swój ekwipunek i to chyba jest najlepsze rozwiązanie. Ale nie pamiętam czy z nich się da jak nie to zostaje możliwość wywalenia ich bo są zbędne.
Nie mają tej funkcji akurat i są przypisane do mnie wiem ,że można dzięki nim ulepszać ,ale one są zbędne dla mnie chodzi mi ot o czy można z je niszczyc i pozyskiwac jakies materialy doc raftu czy cos w tym stylu?
Nie mają tej funkcji akurat i są przypisane do mnie wiem ,że można dzięki nim ulepszać ,ale one są zbędne dla mnie chodzi mi ot o czy można z je niszczyc i pozyskiwac jakies materialy doc raftu czy cos w tym stylu?
Można ^^ mielić eq, musisz kupić sobie książeczki żeby lvlować jakie tiery możesz ekstraktować.
Ale bardziej się opłaca sprzedać, w tej grze craft jest potrzebny tylko:
-do eng game gearu
-crafcenia ładnie wyglądających itemów żeby przemodelować broń/armour.
Siema. Co zrobić z itemami których już nie używam mam na myśli bronie, zbroje szkoda mi je wywalać a sprzedać u brokera nie mogę jest jakiś sposób ,żeby coś z nimi zrobić cokolwiek co się wiąże z zyskiem?