Dość nietypowy problem

Witam all

Mam problem z gildią otóż gdy jestem w jakieś gildii cabal się muli, laguje, przycina (nazwij to jak chcesz) a gdy odchodzę z gildii wszystko śmiga jak należy. Nie ma mowy żeby sprzęt tutaj zawinił bo mam dość dobrego kompa kupionego w tym roku a neta mam 10mb/s.
Możecie mi jakoś pomóc ?

To co piszesz jest nie możliwe, przynależność do gildi to kilka linijek tekstu. To jest takie same obciążeniu systemu jak dodanie dwóch mieczy i zbroi w eq.

Albo zmyślasz albo Ci się nudzi.

Ew. Zmień postać, serwer, gildie, dołącz do gildii w nocy.

Niemożliwe, żebyś miał taki problem, skoro ja mam piecyk z 2008 i śmigam w Tere i Tibie ;) na max to ty tym bardziej nie powinieneś mieć problemów z Cabalem.

Nie zmyślam ! xD Widocznie jest to możliwe skoro posiadam taki problem xd Przed chwilą wyszedłem z gildii żeby zobaczyć czy mi się coś nie popierdoliło ale nie wszystko zaczęło za***iście śmigać a jak znowu doszedłem to zaczęło zamulać.

Nie zmyślam ! xD Widocznie jest to możliwe skoro posiadam taki problem xd Przed chwilą wyszedłem z gildii żeby zobaczyć czy mi się coś nie popierdoliło ale nie wszystko zaczęło za***iście śmigać a jak znowu doszedłem to zaczęło zamulać.

1.Podaj dane o komputerze i temperatury.

2.Możliwe,że w czasie przebywania w gildii(ale bardzo mała jak wygrana Ymira z Hadesem w SMITE) zużywa więcej ramów.

3.Jak nie zmyślasz to daj zdjęcie udowadniające tezę.

Postaram się wrzucić zaraz filmik bo na zdjęciu nie wiem jak mam ci to pokazać xd A co do danych i temperatur to tu masz screeny :
http://www.sendspace.pl/file/6ace477cda23962639fb019

http://www.sendspace.pl/file/ccb8c82b5dd4c456e96c42e

To jeszcze poproszę KOMPLETNE dane komputera i zużycie ram,gdyż to co przesłałeś to jedynie indeks wydajności,ilość ram i Procesor. :I

Witam all

Mam problem z gildią otóż gdy jestem w jakieś gildii cabal się muli, laguje, przycina (nazwij to jak chcesz) a gdy odchodzę z gildii wszystko śmiga jak należy. Nie ma mowy żeby sprzęt tutaj zawinił bo mam dość dobrego kompa kupionego w tym roku a neta mam 10mb/s.
Możecie mi jakoś pomóc ?