Haha no niby to żółty kabelek steruje prędkością obrotową
więc warn bez sensu
Ale możesz być spokojny oni już coś wymyślą.
Haha no niby to żółty kabelek steruje prędkością obrotową
więc warn bez sensu
Ale możesz być spokojny oni już coś wymyślą.
Super
Dostałeś warna za pomoc.Oczywiście warn niesłuszny.
Ja jak zgłaszam gości za wulgaryzmy to nic im nie robią.
Kochacie dramaty, co? Pierwszym krokiem jest napisanie prywatnej wiadomości do osoby warnującej. Po co zakładacie te tematy? Wszystko można załatwić szybko i przyjemnie bez zbędnego fermentu poprzez ferment. Widocznie nie da sie. Poza tym, mogłeś przekazać to w dłuższej wypowiedzi i bardziej zrozumiale. Niektórzy mają problem ze zrozumieniem cudzych skrótów myślowych (moderatorów nie wyłączając).
Nie ma sensu tworzyć tych tematów gdyż zaraz zostanie zamknięty i nic się nie stanie
Myślę, że osoba nie znająca się na temacie zrobi więcej krzywdy sobie niż dobrego. Myślę, że to jest nienajlepsza metoda.
Kazdy warn jest jak kula w ciele z broni palnej, ja juz powinienem nie zyc. Rozumiem zale jakbyte warny cos znaczyly, ale tak to jest bez sensu ^^
"Warn za spam. - Might"
A czego oczekujecie po portalu na którym moderator jest ledwo pełnoletni? Zaraz wysypie z kapelusza warny wszystkim w tym temacie od taki z niego internetowy kozak i co zrobicie^^ hehe Warn i już. Niech sie troche dowartościuje, że spełnia swoją zacną rolę "moderatora" na najwyższym poziomie. A żeby mi nie dał warna za "offtop" to uważam, że oczywiście nałożył Ci to ostrzeżenie niesłusznie jak 80% warnów na tym portalu ale cóż. No sory, taki mamy klimat (czyt. poziom forum).
Ale już nie spinajcie d*py, bo każdy może się pomylić.
A autor tematu powinien skontaktować się z moderatorem/adminem w tej kwestii na PW.
Błąd moderatora jest oczywisty. W tym wypadku niestety będzie musiał interweniować Salek z powodu pewnych ograniczeń uprawnień w usuwaniu punktów. Wniosę do niego przy okazji, by w ramach zapłaty za straty moralne wynikające z niesłusznego pauzowania przez 2 tygodnie odjął również kilka dodatkowych punktów.
Zupełnie swoją drogą - mylenie się jest rzeczą ludzką, ograniczona wiedza na wszystkie tematy świata to normalka, natomiast wyciąganie brudów i publiczne szykanowanie za popełnianie błędów to już natomiast prostactwo i chamstwo. Moglibyście się z nami dogadać w prawie każdej z kwestii, jednak wybieracie robienie burd i syfu w miejscu, w którym decydujecie się przebywać. Niezależnie od waszych powodów i chęci, na TYM forum obowiązują zasady i brak ich przestrzegania będzie musiał oznaczać przeprowadzkę do miejsca, które nieco lepiej spełnia wasze oczekiwania. To tak nawiasem w ramach dyskusji o "80% niesłusznie przyznanych warnów".
Moderator to jednak też człowiek i wszystkiego wiedzieć nie może - każdemu zdarzają się pomyłki.
Jeśli naprawdę zależy Ci na zdjęciu bana, to takie rzeczy załatwia się na privie z modem. Chyba, że chcesz wywołać dramę i popłakać sobie z resztą frustratów...
Cześć,
Zdjąłem Ci trzy punkty. Might się pomylił, zdarza się każdemu nie trzeba robić z tego afery. ; )