Witam!
Nie ruszaja mnie baniaki i ostrzezenia na tym forum, bo jestem swiadomy swojego chamstwa kontrolowanego..
Jednak ogień siarczysty mnie w d*pe parzy jak spotykam sie z ogromna niekompetencja moderatorow, oj zeby nie powiedziec marnych moderatorow .. chodzi zwłaszcza o tego jednego ktory wie o kim mowie.
Z dniem wczorajszym dostalem bana za taki o to post
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59043-a-po-co-ty-jeszcze-wlasciwie-zyjesz/?p=434481
Czyzby jakis marny moderator nie rozumial ludzkich pogladów? Baaa, moj post został nazwany spamem!!
A moze nasz marny moderator jest bardzo nie tolerancyjny?? Dostalem bana + ostrzezenie
Nie jestem zły bo to tylko forum i zawsze moge zrobic 100 nowych kont, ale nie moge wyjsc z podziwu dla naszego marnego moderatora siusiumajtka domniemam.
Czuje sie oburzony takim zachowaniem, bo jestem swiecie przekonany ze nie jeden uzytkownik tego forum poprze moje zeznania wobec pana L. ,tym razem dał ciała.
Uprzejmie prosze kompetentna czesc ekipy mmorpg.org.pl o zdjecie tego ostrzenia z mojego konta, a reszte prosze o wasze wnioski.