Dostałem zalu d**y

Witam!

Nie ruszaja mnie baniaki i ostrzezenia na tym forum, bo jestem swiadomy swojego chamstwa kontrolowanego..

Jednak ogień siarczysty mnie w d*pe parzy jak spotykam sie z ogromna niekompetencja moderatorow, oj zeby nie powiedziec marnych moderatorow .. chodzi zwłaszcza o tego jednego ktory wie o kim mowie.

Z dniem wczorajszym dostalem bana za taki o to post

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59043-a-po-co-ty-jeszcze-wlasciwie-zyjesz/?p=434481

Czyzby jakis marny moderator nie rozumial ludzkich pogladów? Baaa, moj post został nazwany spamem!!

A moze nasz marny moderator jest bardzo nie tolerancyjny?? Dostalem bana + ostrzezenie

Nie jestem zły bo to tylko forum i zawsze moge zrobic 100 nowych kont, ale nie moge wyjsc z podziwu dla naszego marnego moderatora siusiumajtka domniemam.

Czuje sie oburzony takim zachowaniem, bo jestem swiecie przekonany ze nie jeden uzytkownik tego forum poprze moje zeznania wobec pana L. ,tym razem dał ciała.

Uprzejmie prosze kompetentna czesc ekipy mmorpg.org.pl o zdjecie tego ostrzenia z mojego konta, a reszte prosze o wasze wnioski.

To, że dostałeś bana to prawdopodobnie wina Twojego aktualnego stanu warnów na koncie. To po pierwsze. Jakie jest usprawiedliwienie dla Lemana? A no takie, że wszystkie warny wiążą się ze zgłoszeniami userów. Ktoś Cię zgłosił za:

A) nieumiejętność pisania ś,ć

B) Bo wnosisz do tematu tyle co nic.

Ja nie widzę tutaj powodu do płaczu, baaa straszeniem nas w stylu "bo zrobię sobie 100 innych kont" tylko potwierdzasz, że warna jesteś wart i to nie jednego.

heh, skoro można żyć dla śmierci i innych dołujących pierdół (polecam relanium) i wypisywać bzdety że się egzystuje w tym nędznym świecie czy inne takie, to dlaczego nie można obrać sobie za cel w życiu palenia, sadzenia i legalizacji ?

odpowiedział na pytanie, może nie dlaczego on żyje (a może on), ale dlaczego ludzie żyją (według niego) i został ukarany

Xaorus zgodzę się z tobą że nie wnosi nic do tematu, ale moim zdaniem Verthiz, Uwierz czy Dankan wnoszą tyle samo co Sheye tylko pasują do emo stylu oglądających chynske bajki ludzi z depresją

@Xaorus, nasz admin Dzz w ogóle nie pisze polskich znaków i jakoś nikt się nie czepia.

Warn jest żałosnym zresztą jak tamten temat.Może ktoś lubi sobie czasem przypalić i żyje między innymi po to by zapalić? Moderatorzy nie dość, że czasem sami nie przestrzegają regulaminu to jeszcze dają warny za dziwne poglądy.

Jak widze bylo to w temacie z "Kawy na lawe". W teamcie w ktorym kazdy moze napisac swoje zdanie... nawet jesli jest bezsensowne czy glupie. Osobiscie nie sledze ani nie czytam tamtych tematow bo moim zdaniem sa ONE bezsensowne i dyskusje typu wlasnie " a po co ty jeszcze wlasciwie zyjesz" wole zostawic filozofom i zajac sie zyciem a nie mysleniem o zyciu.

Warn jak najbardziej sie nie nalezy. Jak juz wczesniej wspomnialem wyraziles swoje zdanie a to nie jest zabronione w zaden sposob.

Równie dobrze, ktoś w analogicznej sytuacji mógłby podesłać hasło "żyję po to, żeby najpierw masa, potem rzeźba" i choć jesteśmy na tyle domyślni, żeby odgadnąć zamiłowanie autora do ćwiczeń fizycznych (i jedzenia ofc, najlepsza wymówka), to niekoniecznie forma wypowiedzi i oczekiwany w szczególności w tamtym dziale poziom spełniały oczekiwania. To trochę tak, jakbym na tamten konkretny post odpowiedział obrazkiem kota "co ja pacze", gość poniżej wstawiłby puste pole mające symbolizować pustkę po śmierci i przed nią, a jeszcze niżej inny koleś zacytowałby tekst Weekendu. Nawet jeżeli chcemy się odwołać do jakichś tworów kulturowych (trololo), to każdorazowo można to zrobić z klasą i tak, by wszystkie strony dyskusji mogły coś z takiej wypowiedzi wynieść.

Wyobraź sobie analogiczną sytuację w prawdziwym życiu - siedzi sobie w kółku grupa dyskutująca o celu istnienia, a Ty wbijasz ze swoją półtora-groszówką "Ludzie zyja zeby SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC!". No proszę was :c

To ja wyslalem raport na Twoja osobe, poniewaz Twoj post byl idiotyczny, nie wnosil nic do tematu, byl ponizej pewnego poziomu. Stworzylismy ten dzial po to, aby prowadzic tam dyskusje na poziomie wyzszym, niz twoje kilka wyrazow. Jesli masz zamiar pisac, jak gimnazjalista, to masz do tego cale forum, a od tamtego dzialu wara.
Dostales bana, poniewaz masz duza liczbe ostrzezen, a to tylko potwierdza moj aopinie, ze si enie nadajesz do Kawy[...].

EDIT:

@Xaorus, nasz admin Dzz w ogóle nie pisze polskich znaków i jakoś nikt się nie czepia.

Radze przyjrzec sie randze, jaka Dzz przywdzial.
W regulaminie, od kiedy pamietam, czyli od 2008 roku, nie bylo nigdy nakazu pisania przy uzyciu polskich znakow. To tak na marginesie.

Cale to forum to smiechu warte i kazdy dobrze o tym wie :) Bany dostaja osoby po 1000+ postow , ktore siedza tu latami i maja wiedze wieksz niz cala ta administracja razem wziea :) Nigdy nei spotkalem sie z banowaniem osob , ktore siedza latami na stronie i nabijaja im posty frewkwencje pomagaja ludziom. Ale JAk juz autor napisal moderatorzy nie maja pojecia o moderowaniu , urzadzili sobie tu swoj ogrodek i co im sie nie podoba banuja :) osoby z 1k+ postow i wiecej sa banowani po to by robic rotacje na forum zwykla komercja , do ktorej nie chce sie przyznac portal ani forum , tyle w temacie forum powinno miec znaczek 12-18 lat bo , zabranaic osobie napisac "ku...rw" w zdaniu podchodzi pod , wolnosc slowa. Jednak tutaj panuje zwykla dyktaturka :) Co sie nie spodoba moderatorom (nie wszystkim) odrazu rzucaja banami i warnami gdzie na 99% innych forach nikt nie zwrocil by na to uwagi. Rozumiem warny za ublizanie ...ale nie warny za offtop czy tez bany to jest chore na tym forum i tyle.

Dzz jak widac juz pozegnal sie z rola moda , czekam jeszcze na cracckeda - ktory wskakuje sobie na forum i banuje kogo mu sie uwidzi - nasteny uber mod to SWIEZAK - PlainLazy idzie w kroki cracckeda

PlainLazy- a widzisz cos wtym zlego , ze wrzucisz od siebie 5 groszy - sory ale nie masz zadnych kompetencji aby byc moderatorem , nie masz pojecia chyba o sytuacja zdazajacych sie w zyciu .

Osoby z 1k+ postami dostaja bany, poniewaz kazdy jest rowny wobec regulaminu. Popatrz na to z drugiej strony, a nie tylko ze swojej wlasnej, skrzywdzonej perspektywy. Wyobraz sobie, ze uzytkownicy, ktorzy maja sporo postow i siedza tu od lat, nie dostaja warnow i sa PONAD prawem. Wtedy administracja rowniez bylaby ostro krytykowana, ale za to, ze takie osoby nie dostaja warnow. Widzisz to teraz? Nigdy nie dogodzisz wszystkim, a moderacja bardzo dobrze wywiazuje sie ze swoich obowiazkow, bo wszystkich traktuje tak samo, a jelsi ktos otrzymal ostrzezenie, to dlatego, ze nie trzyma sie regulaminu. Przyklad? Mam ponad 3k postow, wiedze tu od 2008 roku i ani razu nie dostalem warna.

EDIT:

Masz zreszta regulamin, jesli sie nie podoba, jesli go nie akceptujesz, to nie musisz tu siedziec i pisac. To sie tyczy wszystkich, bo przeciez kazdy ma wolna wole i sam decyduje o tym, co mu odpowiada, a co nie. Administracja stworzyla takie, a nie inne miejsce do dzielenia sie przemysleniami, pomagania sobie i ogolnie dyskutowania i jesli komus to nie odpowiada, to po co wlascicwie zaklada konto i sie meczy?

Równie dobrze, ktoś w analogicznej sytuacji mógłby podesłać hasło "żyję po to, żeby najpierw masa, potem rzeźba" i choć jesteśmy na tyle domyślni, żeby odgadnąć zamiłowanie autora do ćwiczeń fizycznych (i jedzenia ofc, najlepsza wymówka), to niekoniecznie forma wypowiedzi i oczekiwany w szczególności w tamtym dziale poziom spełniały oczekiwania. To trochę tak, jakbym na tamten konkretny post odpowiedział obrazkiem kota "co ja pacze", gość poniżej wstawiłby puste pole mające symbolizować pustkę po śmierci i przed nią, a jeszcze niżej inny koleś zacytowałby tekst Weekendu. Nawet jeżeli chcemy się odwołać do jakichś tworów kulturowych (trololo), to każdorazowo można to zrobić z klasą i tak, by wszystkie strony dyskusji mogły coś z takiej wypowiedzi wynieść. Wyobraź sobie analogiczną sytuację w prawdziwym życiu - siedzi sobie w kółku grupa dyskutująca o celu istnienia, a Ty wbijasz ze swoją półtora-groszówką "Ludzie zyja zeby SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC!". No proszę was :c

Wiesz, jednak on napisał to na temat, skąd wiesz czy nie jest taki jego pogląd? Tak samo jak ktoś żyje po to żeby umrzeć, lub po to, żeby uprawiać sport, nawet po to żeby grać, to tak samo może ktoś żyć po to żeby palić zielsko i to jest jego OSOBISTE zdanie i nie ważne czy napisał coś głupiego czy też nie, ale ważne że jest to na temat.Dostał warna, bo co? Bo moderator uważa jego tok myślenia za głupi?

Osoby z 1k+ postami dostaja bany, poniewaz kazdy jest rowny wobec regulaminu. Popatrz na to z drugiej strony, a nie tylko ze swojej wlasnej, skrzywdzonej perspektywy. Wyobraz sobie, ze uzytkownicy, ktorzy maja sporo postow i siedza tu od lat, nie dostaja warnow i sa PONAD prawem. Wtedy administracja rowniez bylaby ostro krytykowana, ale za to, ze takie osoby nie dostaja warnow. Widzisz to teraz? Nigdy nie dogodzisz wszystkim, a moderacja bardzo dobrze wywiazuje sie ze swoich obowiazkow, bo wszystkich traktuje tak samo, a jelsi ktos otrzymal ostrzezenie, to dlatego, ze nie trzyma sie regulaminu. Przyklad? Mam ponad 3k postow, wiedze tu od 2008 roku i ani razu nie dostalem warna.

W tym momencie sobie zartujesz :) Byles moderatorem i tak na to patrzysz realia sa zupelnie inne na tym forum - wszystkie ogarniete osoby zostaly pobanowane na tym forum i obecnie kazdy siedzi na fake nicku ;] 1k+ postow to keidys ludzie na tym forum robili w 2-3 miesiace max :) A teraz jak ktos tworzy temat zazwyczaj wypowiadaja sie ludzie nie majacy pojecia o mmo i takim czyms administracja chce zatrzymac tu ludzi ??

a co do Lemana- to jest 2gi craccked wpada i banuje za byle co - 0 pojecia :) moderatorem powinna byc osoba conajmniej 25-30+ lat a tutaj sa 16+ i to jest smiechu warte :) Chlopaki-dziewczyny , ktorzy w zyciu nic nie przezyli . Wiec jak taka osoba moze miec poglad na to co ludzie pisza i mysla ? ZADEN.

Wiesz, jednak on napisał to na temat, skąd wiesz czy nie jest taki jego pogląd? Tak samo jak ktoś żyje po to żeby umrzeć, lub po to, żeby uprawiać sport, nawet po to żeby grać, to tak samo może ktoś żyć po to żeby palić zielsko i to jest jego OSOBISTE zdanie i nie ważne czy napisał coś głupiego czy też nie, ale ważne że jest to na temat.Dostał warna, bo co? Bo moderator uważa jego tok myślenia za głupi?

Bo widzisz.... liczy sie tez forma. Taki dzial, takie tematy. Wyobraz sobie, ze wszyscy pisza tam posty na tym poziomie i jak wtedy wygladalaby cala rozmowa? Caly dzial?

user #1

PALIC JARAC ZYC!!!!!!

user #2

TYLKO W UMIERANIU SPELNIENIE!

user #3

Jedzenie

User #4

up +1

user #5

Lubie grac w noge

Ludzie, ktorzy staraja sie tam pisac z sensem i czerpac przyjemnosc z obcowania z myslami innych, nie zycza sobie takich prostackich postow, jak ten, ktory napisal Sheye.

EDIT:

Bylem moderatorem, ale moderatorzy podlegaja tym samym prawom. Przyklad? Sam warnowalem Salka i innych, ktorzy przywdziewali zielone szaty. Jesli ktos uzbieral +10 warnow, ktore nie sa permanetne, to znaczy, ze jest userem ponizej pewnego poziomu i nie nadaje sie do pisania w kulturalnym miejscu.

Bo widzisz.... liczy sie tez forma. Taki dzial, takie tematy. Wyobraz sobie, ze wszyscy pisza tam posty na tym poziomie i jak wtedy wygladalaby cala rozmowa? Caly dzial? user #1PALIC JARAC ZYC!!!!!!user #2TYLKO W UMIERANIU SPELNIENIE!user #3JedzenieUser #4 up +1user #5Lubie grac w nogeLudzie, ktorzy staraja sie tam pisac z sensem i czerpac przyjemnosc z obcowania z myslami innych, nie zycza sobie takich prostackich postow, jak ten, ktory napisal Sheye.

Wlasnie pokazales 0 wiedze na temat moderowania. JAKIM PRAWEM OCENIASZ TO CZY KTOS CHCE CZY NIE CHCE CZEGOS???

Oceniam to na bazie celu, w jakim powstal ten dzial. Poczytaj sobie pierwszy temat, ktory tam zalozylem, gdzie wyjasniam, po co jest ten dzial i czemu sluzy. Jesli ktos nie chce sie dostosowac, to niech tam nie pisze. A jesli ktos pisze, to znaczy, ze sie dostosowal i mu to odpowiada. Tak ciezko to zrozumiec? Ten dzial powstal dla was, uztykownikow, ale dla tych z userow, ktorzy maja cos do powiedzenia w odpowiedniej formie. Widzisz, ja nie znam sie dajmy na to - na poezji. Dlatego nie wbijam na jakies spotkania poetow i nie krzycze: "MICKIEWICZ TRABA, JARAJMY". To, ze forum jest publiczne, wcale nie znaczy, ze ma przypominac chlew. Sa pewne prawa, ktorych nalezy przestrzegac.

I nie mowcie, ze ktos wam zabiera wolnosc slowa i tak dalej. To, ze jestesmy w Internecie, nie znaczy, ze mamy zachowywac sie jak wypuszczone z chlewu swinie. Tu nasram, tam potaplam sie w blocie. Nie. Forum to miejsce sterylne, ktorego granice wyznacza regulamin. Jesli ktos chce naplac sie w gownie, to niech zrobi wlasne forum, gdzie nie bedzie regulaminu.

Ostrzeżenie jest słuszne i nie zostanie cofnięte. Dział "Kawa na ławę" nie jest działem, gdzie można napisać prawie wszystko, wymaga trochę mądrzejszej dyskusji bo po to został stworzony. Jeśli nadal się nie zgadzasz to skieruj skargę do administracji. Zamykam.

Witam!

Nie ruszaja mnie baniaki i ostrzezenia na tym forum, bo jestem swiadomy swojego chamstwa kontrolowanego..

Jednak ogień siarczysty mnie w d*pe parzy jak spotykam sie z ogromna niekompetencja moderatorow, oj zeby nie powiedziec marnych moderatorow .. chodzi zwłaszcza o tego jednego ktory wie o kim mowie.

Z dniem wczorajszym dostalem bana za taki o to post

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59043-a-po-co-ty-jeszcze-wlasciwie-zyjesz/?p=434481

Czyzby jakis marny moderator nie rozumial ludzkich pogladów? Baaa, moj post został nazwany spamem!!

A moze nasz marny moderator jest bardzo nie tolerancyjny?? Dostalem bana + ostrzezenie

Nie jestem zły bo to tylko forum i zawsze moge zrobic 100 nowych kont, ale nie moge wyjsc z podziwu dla naszego marnego moderatora siusiumajtka domniemam.

Czuje sie oburzony takim zachowaniem, bo jestem swiecie przekonany ze nie jeden uzytkownik tego forum poprze moje zeznania wobec pana L. ,tym razem dał ciała.

Uprzejmie prosze kompetentna czesc ekipy mmorpg.org.pl o zdjecie tego ostrzenia z mojego konta, a reszte prosze o wasze wnioski.