Dostęp do HOS

Jeśli ma ktoś kluczyk i byłby mu nie potrzebny albo jakieś konto to z wielką radością i chęcią przyjmę :)

Jak by co PW :)

Dołączam się. Chciałbym zobaczyć jak się gra w taką z hypeowaną mobe ;)

Co do kluczykow to watpie bo Hots byl/jest(?) dodawany automatycznie do konta battle.net, razem z powiadomieniem na email'u oczywiscie. Co najwyzej mozesz wlasnie konto nabyc od kogos czy dostac.

Teraz blizz zrobił klucze. W alphie były dodawane do konta, a teraz klucze.

Wraz z dodaniem founder packa do Hotsa weszły do życia również klucze z których ja skorzystałem.Polecam branie udziału w giveaway'ach , ja właśnie dzięki temu wygrałem dostęp do tej gry :)

Posiadam dostęp do hotsa. I jak coś ktoś to zapraszam na PW (plose bez hejtow) dostęp ood alphy

Są kluczyki normalnie do wygrania. Zresztą sam wygrałem. Musicie szukać różnych giveawayów na necie. Czasami niektóre serwisy mają dużo kluczyków do rozdania, a wystarczy tylko podać email wiec szansa na wygranie jest spora.

Są kluczyki normalnie do wygrania. Zresztą sam wygrałem. Musicie szukać różnych giveawayów na necie. Czasami niektóre serwisy mają dużo kluczyków do rozdania, a wystarczy tylko podać email wiec szansa na wygranie jest spora.

Mógłbyś się sprecyzować np. na jakich portalach szukałeś giveawayów (polskie , angielskie?) i czy faktycznie jest tak łatwo dostać kluczyk skoro aż taka ilość osób nadal ich szuka i znaleźć nie może ? :D

Wpisuj raz dziennie w google hasło "heroes of the storm giveaway" i patrz na daty przy linkach. Ja właśnie dzisiaj wygrałem klucz w serwisie eurogamer.pl :)

ja biorę udziały ale nie mam szczęścia ;F

Ja wziąłem udział w dwóch giveawayach. W jednym było 100 kluczy i wystarczyło tylko podać email. W drugim było 500 kluczy i trzeba było napisać o ulubionej postaci z HotSa chociaż wątpię, że to czytali bo komentarzy było multum. Nawet nie wiem z której strony wygrałem bo się nie podpisali w emailu. Oba portale były zagraniczne.

Dostałem dziś rano dostęp do Hosta od samego Blizzaaa ;D jupi jej

Czyli harmonogram się zgadza. Invy lecą co środę:)

kur.. d*pa zniknol mi ten pakiet co mozna kupic pisalo instaluj graj wchodze a tu d*pa ! ;F

Mam podobnie. Zniknęła mi opcja zakupu pakietu, pojawiła się opcja pobrania. No to uradowany pobieram gierkę... Loguję się w hotsie i lipa - "Twoje konto nie ma licencji na tę grę"

To wy sprawdzacie dostęp do gry w kliencie BN, a nie na stronie www? :o

no wiesz sprawdzam głównie na www ale takie miłe zaskoczenie że zapomniałem sprawdzić tym razem ;x no neistety ;D

Jeśli ma ktoś kluczyk i byłby mu nie potrzebny albo jakieś konto to z wielką radością i chęcią przyjmę :)

Jak by co PW :)