Witam was bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnej zabawy mającej na celu wyłonienie sporej grupki osób, która mi jak i kilku przyjaciołom będzie towarzysz w meczach DOTA2. Nasza ekipa spotykać się będzie możliwie jak najczęściej i będziemy trenować, bawić się jak i oczywiście grać w swoim dobrym gronie. Czekamy na zgłoszenia z których wyłonimy kilkunastu najlepszych szczęśliwców. Zabawa będzie na 100 % przednia i każdy z nas miło spędzi czas. Prawdopodobnie ruszy również kanał YT poświęcony wspólnej zabawie w Docie. Aby nie było nudno jeśli osób będzie sporo to nasza ekipa stanie się multigamingowa i tuatj dla przykładu mam takie gry jak
Dawngate
Infinite Crisis
Firefall
Path of Exile
Aion
Tera
Hawken
Fishing Hero
(dla czystego fanu... zdjecia trafią do magazynu Wędkarstwo MMOHobby)
The Mighty Quest for Epic Loot
Jeśli chodzi o komunikację Skype lub Razer Comms z racji tego, że Razer genialnie tłumi zakłócenia i rozmowy będą czyste.
Co do wymagań:
Mutacja=15+ lat, Doświadczenie w MMO i brak problemów komunikacyjnych. Przyda się również kultura osobista gdyż nie mam zamiaru wrzucać na YT materiałów, gdzie jakiś gówniarz będzie klął i opowiadał farmazony... To tyle
Trzymajcie się ciepło i czekamy na pierwsza zgłoszenia.Wpisujcie wasze nicki do steam, doświadczenie w grach oraz jakieś info o sobie. Do najlepszych się odezwiemy
P.s: Szefem projektu jest Gleist, ja tylko napisałem temat.