Dota 2 - free keys(4)

Darmowe klucze do Doty 2 jak ktoś jeszcze nie posiada mam do zaoferowania 4, pisać swój adres email lub konta steam podawać, ale lepiej konta steam podawać i handel...

Także oddam, tyle że x8.

A ja oddam nawet x10, bo się łudziłem, że coś warte one są :P

Ja chętnie odbiorę ;P steam : boilermicha

e-mail: boilermicha@gmail.com :D

Tez moge dac 5

a ja z chęcią bym odebrał jakiś key do doty :) jak coś to napiszcie na pw bd wdzięczny

a ja z chęcią bym odebrał jakiś key do doty jak coś to napiszcie na pw bd wdzięczny

Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

pisać swój adres email lub konta steam podawać

Jeśli ktoś chce Ci coś dać za darmo to z łaski swojej mógłbyś się dostosować. Myślisz że komuś chce się bawić w pisanie PMów? Ładnych nieogarów macie w klanie. o_O

wielka spina o byle gówno ... 1 osoba napisała że chce email ale reszta nie wiec ? :)

balmorass@gmail.com

Ja prosiłbym o dwa keye dla mnie i dla kolegi

marcin.obrochta@gmail.com

Sami powinniście zadbać o kontakt wielmożni państwo. Nie będę się za Wami uganiał. Jeden chętny do mnie napisał i dostał klucz. Łaskę jeszcze mi robicie, że chcecie wziąć mu jakże nędzny i niechciany przez wszystkich kluczyk do DotA 2? Nikt Wam nic nie da, jeśli sami na to nie zapracujecie, lenie śmierdzące. Tak Was określam, bo inaczej się nie da. Tyle mam Wam do powiedzenia.

Witam,

Jeśli temat kluczy jest jeszcze taktualny to prosiłbym uprzejmie o jeden dla starego chłopa:

e-mail (konto steam): trzeci-fma@o2.pl

nick steam: lly1953

steam com link: http://steamcommunity.com/id/lly1953

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

poproszę o kluczyk: themati91@wp.pl

prosze o kluczyk

fear19933@gmail.com

Chętnie przyjme kluczyki ;) sprzedaz_konta@o2.pl polubie każdy post kto mi wyśle klucze!

Również poproszę 2 kluczyki (dla mnie i dla kuzyna)

arooniac@gmail.com

Jakby ktoś miał jeszcze to poprosze:

atarovov@gmail.com

Jeśli jakis kluczyk komuś został tez był bym wdzięczny

Dziarski5@o2.pl

Ja również poproszę jeżeli coś zostało

dami7pl@tlen.pl

Nieaktualne :D

poproszę jak coś zostało jeśli nieaktualne to najmocniej przepraszam

mój steam:pavelo0909

e-mail:pavelo0908@gmail.com