Dota 2 Help!

Witam.

Za każdym razem jak zaczyna mi wyszukiwać grę, potem znajdzie, wszyscy 10 zaakceptują, pojawia się ekran ze znakiem Doty, pisze Loading i potem znika a pojawia mi się komunikat :

Odłączono od serwera

Liczba połączeń przekroczyła dozwoloną wartość.

Serwer prawdopodobnie nie jest dostępny.

Jest tak za każdym razem, gry z botami też nie mogę zrobić.

Wie ktoś o co chodzi?

Proszę o pomoc.

Jak długo trwa loading?Czas oczekiawnia na graczy jest kròtki ok.4min więc możliwe że nie wyrabiasz się w czasie z powodu słabego internetu albo wolnego komputer.

Nie trwa nawet 1 minuta, potem mnie wywala i tyle.

Kompa mam nowego, a internet dobry, nigdy w żadnej grze nie miałem problemu z lagami.

Wyłącz firewall jeżeli takowy posiadasz.Jeżeli to nie pomoże to raczej z doty d*pa blada.Szukałem na internecie jakiegoś sposoby ale narazie go nie ma.

Może Antywirus coś blokuje? Sam mam antywira który ma wbudowanego firewalla i to on blokował mi niektóre rzeczy np. Metina, Smite itp.

Ja od siebie dodam ,może uruchom steam jako administrator jak masz W7 , lub w trybie zgodności , ja mam w7 i dote 2 i bez problemu chodzi ,czas oczekiwania na graczy jest spory,lecz po tym jak znika loading po chwili pojawia mi się ekran z grą.

Witam.

Za każdym razem jak zaczyna mi wyszukiwać grę, potem znajdzie, wszyscy 10 zaakceptują, pojawia się ekran ze znakiem Doty, pisze Loading i potem znika a pojawia mi się komunikat :

Odłączono od serwera

Liczba połączeń przekroczyła dozwoloną wartość.

Serwer prawdopodobnie nie jest dostępny.

Jest tak za każdym razem, gry z botami też nie mogę zrobić.

Wie ktoś o co chodzi?

Proszę o pomoc.