[Dota 2] Justice League Dark

12752586766154818701.png

Justice League Dark

Zaprasza!

Zbieram drużynę do gry w Dote 2.

Grać chcę często, aktywność raczej codzienna w godzinach

wieczornych. (Gram w przedziałach od 20-22 do 1-4+, wszystko zależy od czynników zewnętrznych)

Chętnych zapraszam do rozmowy na steamie (Kontratak007), or pw

tam zostaną podane wszystkie dane, m.in ts.

Pozdrawiam Kapynovsky.

Ja idę na topa, więc pozostałe wolne miejsca to :MidJungleAdSupp

Nie chcę dłużej żyć na tej planecie. Dlaczego skopiowałeś metę z LoLa do Doty 2?

Nie chcę dłużej żyć na tej planecie. Dlaczego skopiowałeś metę z LoLa do Doty 2?

zaczynam grać w dotę dopiero

Nie musisz się unosić. Po prostu wiedz, że w Docie 2 ta meta nie zdaje egzaminu. Picki zawsze są sytuacyjne i zdarza się, że ludzie grają bez właściwego carry lub w połączeniu carry + 4 supporty.

Nie musisz się unosić. Po prostu wiedz, że w Docie 2 ta meta nie zdaje egzaminu. Picki zawsze są sytuacyjne i zdarza się, że ludzie grają bez właściwego carry lub w połączeniu carry + 4 supporty.

No tak, lecz ta meta z reguły zdaje egzamin i jest dobrze zrównoważona. Ale mniejsza z tym, thx za skorygowanie.

Mnie też wkurza iż np. w aktualnej mecie będzie więcej niż 2 adc płacz, nie ma adc płacz, więcej niż 1 ap płacz. No ciągle płacz. Ostatnio nawet przez przypadek wziąłem twicha adc na mid i tak skontrowałem katrinę iż ta nie mogła farmić. Nie mówiąc iż o pięknych gankach twicha czy to na bota czy na topa.

Wiem wiem temat o docie, jednak temat rozwinął się ku aktualnej mecie - więc wylałem swoje żale :). Ja nie rozumiem po co grać według schematu czy to w docie czy w lolu. No rozumiem iż 1 jungler, ale jak adc na mid czemu nie ?. Po prostu nie raz trzeba zaskoczyć przeciwnika. Na low lvlach tym bardziej gracze grają ulubionymi postaciami więc na pewno duble pozycje będą.

Czekam na propozycje!

ja sie moge dolaczyc ;) mam przegrane wiecej niz 500h w dote, grac umiem wszystkimi postaciami... tylko nie za bardzo carry.

@Devanzo, PW poszło.

Zapraszam!

12752586766154818701.png

Justice League Dark

Zaprasza!

Zbieram drużynę do gry w Dote 2.

Grać chcę często, aktywność raczej codzienna w godzinach

wieczornych. (Gram w przedziałach od 20-22 do 1-4+, wszystko zależy od czynników zewnętrznych)

Chętnych zapraszam do rozmowy na steamie (Kontratak007), or pw

tam zostaną podane wszystkie dane, m.in ts.

Pozdrawiam Kapynovsky.