Mam prośbę . Otóż chciałbym zagrać w Dote , ale nie posiadam key'a , a próbowałem już na kilka sposobów , lecz na próżno . A więc przejdę do konkretów . Jeśli ktoś ma key'a , a jeszcze go nie użył i nie ma zamiaru , to mógłby mi go oddać . Jeśli ktoś się skusi , proszę o pw . Dziękuje .
Dota 2 key need!
http://allegro.pl/dota-2-steam-gift-zaproszenie-invite-nie-cd-key-i2472740843.html ten sposób znasz?
Nikt nie odda Ci za darmo DOTY, pamiętając o tym że ta gra nie ma konkurencji. PS Jeśli masz zamiar od razu pisać coś o LOLu to od razu na wstępie: z LOLa taka MOBA jak z sexu sex bez orgazmu. Ja osobiście mogę polecić ten sposób. Nie masz może nawet 0,0005% szansy na to że akurat wygrasz Ty, ale jest na pewno łatwiej niż wygrać w lotka.
Poszukaj jeszcze na stronie steam, wpisz w google Dota 2 Beta steam i powinna Ci wyskoczyć stronka z rejestracją i takimi tam.. wpisz swojego e-maila i czekaj aż Ci przyślą ;p
Mam prośbę . Otóż chciałbym zagrać w Dote , ale nie posiadam key'a , a próbowałem już na kilka sposobów , lecz na próżno . A więc przejdę do konkretów . Jeśli ktoś ma key'a , a jeszcze go nie użył i nie ma zamiaru , to mógłby mi go oddać . Jeśli ktoś się skusi , proszę o pw . Dziękuje .