Dota 2, LoL, SMITE - jak tam?

Siemka.

Widziałem że wcześniej jakiś użytkownik pisał "w co warto zagrać" i dal LoL'ka i SMITE ja mam podobne pytanko tylko chciałbym do tego dodać DOTE 2.

Ogólnie: W jakiego MOBA teraz zagrać który wciągnie? Gdzie będzie się grało przyjemnie, gdzie można grać rozmaicie (różne tryby), do tego ciekawych ludzi znaleźć i gadać przy rozgrywce itd. Co powiecie o tych grach ?

Po pierwsze primo, to już nie pierwszy taki temat.

Po drugie. Wiadomo, że praktycznie każdy będzie polecał to w co aktualnie gra, więc w czym Ci to pomoże ?

Po trzecie. Możesz napisać jaką masz prędkość internetu ? Te gry nie zajmują dużo. Można spokojnie każdą pobrać i samemu sprawdzić, albo przynajmniej poczytać o tych grach i pomyśleć która nam się najpewniej spodoba.

A po czwarte, jeśli Twoi znajomi grają w jakąś z tych gier, to najlepiej graj w to co oni grają ;) Zawsze to przyjemniej jest grać ze znajomymi ;)

Po piąte - miej wyjebane na opinie innych , sam twórz własną "recenzję" i nie kieruj się sugerowaniami innych ponieważ mogą one sprawić ,że nie polubisz gry bo ktoś ci tam tak a siak nagadał i teraz podchodzisz to tego sceptycznie i zamiast "jest dobrze, nie przeszkadza mi " to będzie " niedopracowane to phi , nie dopracowane tamto sramto".

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ blaumro

Po szóste po co zkładać ten sam temat jak można wypowiedzieć, w tamtym. To jakby pytać wolisz pes'a albo fifę.

Moba ma jedno, i te same imię wszystkie polegają na zniszczeniu przeciwnika oraz na współpracy graczy.

Po siódme zagraj samemu i wtedy zdecydujesz, odpowiedzi innych ludzi nic ci nie pomogą, gdyż gusta są różne

Po ósme najpierw zagraj w dotę2. Z mojego doswiadczenia w docie właśnie znajdziesz to czego szukasz. Zarówno Lol jak i Smite, to dobre gry moba, jednakże moim zdaniem Dota2 staje ponad nimi pod wieloma względami a zwłaszcza pod tymi, o które się zapytałeś. BTW jutro albo za dwa dni powstanie post w którym ktoś będzie pytał się w co którą mobę ma grać a to nie będzie taki sam post ponieważ do doty2, lola i smite'a, dołoży hona, infinite crisis, prime world i dawngate i to nie będzie podobny temat ani nic, bo będą dołożone inne gry xD.

Po dziewiąte jak nie chcesz kupować championów to tylko dota, jak nie lubisz zbierać pokemonów dota, jak nie lubisz run dota, jak nie lubisz moba to i tak dota. I tak powstanie jeszcze jeden temat bo zapomniałeś o moba od blizarda.

Gram od października w Lola aktualnie posiadam GOLD I, chcę przejść do Platyny. Bardzo miło mi się gra, mało trolli na moim poziomie. Polecam grać tą grę w parę osób. Jeśli chodzi o inne gry to ja nie grałem :D

No to jeszcze 2 pytania :

1. A kiedy ma wyjść MOBA Blizzard ?? KIedy będzie można już pobierać i grać ??
2. A czy w Docie 2 jest coś w tym stylu jak w SMITE że automatycznie kupuje ci rzeczy w czasie rozgrywki ?

1. Tego chyba jeszcze nie wiadomo.

2. Automatycznie nie kupuje, ale możesz sobie w grze otworzyć buildy innych użytkowników z rozpiską co kupić i jak rozłożyć skille.

Jest jednak opcja auto zakup przedmiotów ale mało przydatna bo to jedzie z bota.

Siemka.

Widziałem że wcześniej jakiś użytkownik pisał "w co warto zagrać" i dal LoL'ka i SMITE ja mam podobne pytanko tylko chciałbym do tego dodać DOTE 2.

Ogólnie: W jakiego MOBA teraz zagrać który wciągnie? Gdzie będzie się grało przyjemnie, gdzie można grać rozmaicie (różne tryby), do tego ciekawych ludzi znaleźć i gadać przy rozgrywce itd. Co powiecie o tych grach ?