Dota 2 Meczyki

Narazie 1 z moich epickich meczow tylko dla posiadaczy Doty2 ale w krotce filmiki (2) beda na YT :D

Moj ostatni mecz Tak graja Weteranie MOBA :) Night Stalker w roli glownej:

ID MECZU: 15450743 Data 14.05.2012 Godzina 14:13

Drugi filmik to juz pokaz mistrzostwa Ja sam vs 5 graczy i ich jade jak chcem :D jak znajde to wrzuce ID a pozniej na YT do uslyszenia ;)

Dawaj logina, pogramy razem.

jeśli już się chwalimy, to:

guru podaj nick na steam

ksp16

Tak się spytam bo też bym pograł, macie wysłac 1 z 3 zaproszen?

Gralem dzis kilka meczy i powiem wam ze to narazie nie ma co sie chwalic.

Nie wazny na jakich gosci trafisz to:

Napewno ktos bedzie lamic.

Napewno ktos wyjdzie.

Napewno bedziecie sie klocic kto idzie na mida -.-

Poczekajcie az bedzie juz gra wydana,wtedy zobaczycie poziom skilla.

A ja się zapytam, jak w tą gierkę zagrać? Szukałem na steamie, ale nie ma opcji downloadu, trzeba sie zapisac na testy?

A ja się zapytam, jak w tą gierkę zagrać? Szukałem na steamie, ale nie ma opcji downloadu, trzeba sie zapisac na testy?

Trzeba mieć zaproszenie, albo beta keya:)

To jak ktos by mógł wysłać zapro, to nick na steamie Kruncher, a beta keya to rozumiem, że muszę ta ankietę wypełnić, tak? :P

Mhm Gentalmans... Chwalmy się statystykami z meczy które przegraliśmy będzie o wiele zabawniej z dobrym teamem każdy może mieć dobre statystyki.

Zapraszam do nas na stream bo męczymy DOTĘ niemiłosiernie - pogramy razem :) Link w sygnaturce :)

he jak wyjdzie official to kazdy z nas bedzie mial po 50 K 0 D XX A

Dlaczeog ?

Gra jest już sławna ;p Przyjdzie masa nobków jak gra wyjdzie noi .. po grze

To wtedy każdy będzie grać Premade ;p

Narazie 1 z moich epickich meczow tylko dla posiadaczy Doty2 ale w krotce filmiki (2) beda na YT :D

Moj ostatni mecz Tak graja Weteranie MOBA :) Night Stalker w roli glownej:

ID MECZU: 15450743 Data 14.05.2012 Godzina 14:13

Drugi filmik to juz pokaz mistrzostwa Ja sam vs 5 graczy i ich jade jak chcem :D jak znajde to wrzuce ID a pozniej na YT do uslyszenia ;)