DOTA 2 nagrody po meczach

Może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie ( o ile taka istnieje ) są przyznawane nagrody po meczu (itemki, skarby ) ? Ponieważ niektóre sytuacje mnie wręcz rozwalają. Na przykład, przed chwilą grałem mecz (wygrany) i całą grę carrowałem ( 30/6/5 Drow ). Graliśmy początkowo 4 vs 5 ( Pugna z naszego teamu wyszedł ok. 6 minuty ), a skończyliśmy 4 vs 3 ( Jugge i Light wyszli w 25 min po tym jak wytłukliśmy cały ich team w trzech, 4 kille dla mnie ;p ). Mecz trwał jakieś 50 min i po wygranej, ku mojemu zaskoczeniu ( i wkurwieniu ) jedyne nagrody dostali Pugna ( niepospolity item dla Drowa ) i Jugge ( niepospolity item dla Morphlinga ). Więc ja się pytam jakim cudem leaverzy dostają nagrody, a gracze co grali do końca nic nie dostali ?

Ogolnie itemy to total random, jedynie masz pewny item wraz z lvl up ;p

Też się z tym spotkałem i strasznie mnie to odrzuciło -.- Co jak co, ale gracz który nie ma wiele czasu na grę w ciągu dnia ma prawo się wk***ić poświecając godzinę gry, po czym nie dostając absolutnie nic, a zamiast tego wartościowe przedmioty dostają afk-i. Coś z tym muszą zrobić.

Itemów leci znacznie więcej jeśli gra jest długa, wyrównana i kończy się w komplecie graczy. Większość idzie do teamu zwycięzców i jest rozdawana losowo, niezależnie od statów.

Jeśli masz leavera to zapomnij o itemach. Tak samo jeśli gra jest długa, ale staty są np. 50-15, też mało posypie.

jeden niuans - Dota 2 to nadal CLOSED BETA!

co wam z nagrod, co wam z zalow, jesli statystyki i osiagniecia zostana najprawdopodobniej wyzerowane?!

Itemy nie zostaną wyzerowane. W końcu już działa i prosperuje item shop. Sam już trochę tam wydałem.

Tez mysle, ze itemy nie beda zerowane skoro "progress" nie wplywa na balance ;p

Może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie ( o ile taka istnieje ) są przyznawane nagrody po meczu (itemki, skarby ) ? Ponieważ niektóre sytuacje mnie wręcz rozwalają. Na przykład, przed chwilą grałem mecz (wygrany) i całą grę carrowałem ( 30/6/5 Drow ). Graliśmy początkowo 4 vs 5 ( Pugna z naszego teamu wyszedł ok. 6 minuty ), a skończyliśmy 4 vs 3 ( Jugge i Light wyszli w 25 min po tym jak wytłukliśmy cały ich team w trzech, 4 kille dla mnie ;p ). Mecz trwał jakieś 50 min i po wygranej, ku mojemu zaskoczeniu ( i wkurwieniu ) jedyne nagrody dostali Pugna ( niepospolity item dla Drowa ) i Jugge ( niepospolity item dla Morphlinga ). Więc ja się pytam jakim cudem leaverzy dostają nagrody, a gracze co grali do końca nic nie dostali ?