Dota 2 Steam Gift

dota-2-logo.jpg

W tym konkursie mam do zaoferowanie jeden steam gift do doty2.

Każda osoba w swoim poście podaje w poście przed jakąkolwiek inna wypowiedzią którą z kolei jest osobą biorącą udział .

Warunkiem udziału w konkursie jest posiadanie 20 postów na forum i "zlajkowanie" tego posta .

Czas zgłaszania się do jutra do godziny 20 . Rozstrzygniecie konkursu jutro lub pojutrze .Wygrywa jedna osoba wytypowana przez program .

Powodzenia

;)

Dziwne zasady, takie nabijanie reputacji..

W sumie i racja, no ale jak mo to niech do! :)

powodzenia wszystkim.

@down, wiem, że trzeba być tolerancyjnym no ale..

myślę, że Ty 'SWUJ' udział w konkursie z góry przekreśliłeś :P

Czyli mam napisać w poście, bo nie rozumiem tych zasad ?. . Swuj nick dobra : DeimonD :).

Swój nick * !!! I wyjaśnij bardziej te zasady bo ja też nie rozumiem ...

Swój nick * !!! I wyjaśnij bardziej te zasady bo ja też nie rozumiem ...

Oj tam zasady, nie potrzebne, nie wiesz jak grać, to teraz już wiesz. Gramy :P.

Jestem pierwszą osobą biorącą udział / wziąłem pod uwagę tylko posty z dobrą odpowiedzią

Jestem drugą osobą biorącą udział

Jestem trzecią osobą biorącą udział. EJ no to trzeba wpisać ?.

Tak ludzie chyba nie ogarniali posty miały wyglądać coś w stylu:

1Post : 1

2Post : 2 i tak dalej no ale trudno zrobię losowanie spośród ludzi którzy klikneli Lubie to

Jestem czwartą osobą biorącą udział

Ja myślałem, że trzeba hejtować posta kolegi, Ktoś pisze, następna osoba hejtuje, i tak dalej xD.

Wygrywa ISmokeBleezys Gratulacje.

Thx bro jak mam odebrać nagrodę ?

Zaproszenie wysłane temat do zamknięcia

Zamykam.

dota-2-logo.jpg

W tym konkursie mam do zaoferowanie jeden steam gift do doty2.

Każda osoba w swoim poście podaje w poście przed jakąkolwiek inna wypowiedzią którą z kolei jest osobą biorącą udział .

Warunkiem udziału w konkursie jest posiadanie 20 postów na forum i "zlajkowanie" tego posta .

Czas zgłaszania się do jutra do godziny 20 . Rozstrzygniecie konkursu jutro lub pojutrze .Wygrywa jedna osoba wytypowana przez program .

Powodzenia

;)