DoTA 2, sztuk pińć

Oddam w dobre ręce, jeżeli ktoś jeszcze jakimś cudem klucza nie zdobył.

A że dział konkursy, będzie rywalizacja. Walka. Bój. Zmaganie się z przeciwnikiem. I ze sobą samym. Z własnymi słabościami.

Czyli kto pierwszy ten lepszy. :) Jednakowoż. Konto na forum musi być założone nie później niż 31 grudnia roku pańskiego 2012. Liczba postów bez znaczenia.

Pisać w temacie. Nie przyjmujemy płatności kartą ani PW.

Siemanko nie założyłam konta przed 31 grudnia ale nie mam Doty 2 a bardzo bym chciala miec jest to jedna z najlepszych dla mnie gier prosze ;( Tobie się kurzą a ja nie mam ani jednego ;(

Ja poproszę.

Dzięki z góry

Dzień dobry :) Poprosiłbym.

Siema, ja również potrzebuje keya

Brałbym

Apdejt.

Jeden klucz poszedł. Jeden z przyczyn technicznych pójdzie w bliżej nieokreślonym terminie. Do jednego pana nie mogę się od tygodnia dodzwonić, a do drugiego dni dwa. Czyli jeszcze jeden luźny klucz na pewno, i dwa, których potencjalnych posiadaczy najwyraźniej chęci opuściły. Jeżeli kontaktu z nimi nadal nie będzie, skorym ich klucze oddać komu innemu.

jak masz wolny kluczyk to poprosze ;]

Dwa klucze poszły. Elegancko i sprawnie. Z resztą chętnych coś przerywa i kontaktu nawiązać nie sposób. A że stworzenie ze mnie leniwe, trzeciego rzutu niechcianych kluczy robić nie zamierzam w tym miejscu podziękuję za współpracę - tudzież jej brak.

Konkurs zakończony. Reszta kluczy zostaje u mnie i radośnie kontynuuje proces kiszenia. Temat można zamknąć.

Oddam w dobre ręce, jeżeli ktoś jeszcze jakimś cudem klucza nie zdobył.

A że dział konkursy, będzie rywalizacja. Walka. Bój. Zmaganie się z przeciwnikiem. I ze sobą samym. Z własnymi słabościami.

Czyli kto pierwszy ten lepszy. :) Jednakowoż. Konto na forum musi być założone nie później niż 31 grudnia roku pańskiego 2012. Liczba postów bez znaczenia.

Pisać w temacie. Nie przyjmujemy płatności kartą ani PW.