WITAM !
Jako 2letni gracz MOBA spędziwszy 80% tego czasu na LoLu postanowiłem przejść na coś bardziej hardcorowego bo rozgrywka w lolu nie ukrywając schodzi na psy. Moim nowym oczkiem w głowie jest DOTA 2, przegrywszy sporo godzin postanowiłem że złoże od podstaw drużyne bo nie ma nic lepszego jak gra ze swoimi.
Jak wiadomo DOTA będzie F2P z bardzo ładnie zbalansowanym IS więc nie będzie żadnej przepaśći między uboższymi a bogatszymi
Chciałbym by team nazywał się bLu7
Dlaczego tak? Już tłumacze 5 podstawowa i 2 rezerwowych jeśli ktoś nie będzie w stanie grać.
Nie bedzie żadnej hierarchi ''skilla'' każdy członek drużyny będzie traktowany tak samo
Dodam że nie będę przyjmował każdego od tak, każda osoba powinna spełniać jakieś warunki, co do warunków jest ich troche a do zaoferowania mam niewiele lecz z czasem się to zmieni jeśli drużyna się rozkręci.
Wymagania:
* Najważniejsze: jeśli to dla ciebie przelotna przygoda nie pisz, szukam ludzi którzy zabawią z nami sporo czasu
* Długi staż w grach MOBA lub naprawdę ogarnięcie tego typu rozgrywki
* Minimum 100h przegranych w DOTA2
* Posiadanie komunikatora TS3
* Brak płaczu i jakiego kolwiek flame na team i drużyne przeciwną jeśli rozgrywka nie układa się po naszej myśli
* GRA ZESPOŁOWA tzw. TEAM PLAY ! Jeśli pół gry junglujesz lub farmisz gold najlepiej nie pisz.
* Dostępność o póżniej ustalonych godzinach (prawdopodobnie wieczorami bo każdy ma swoje życie)
Oferuję:
* Rzetelne utrzymanie drużyny, nie traktuje tego jako chwilową zabawę
* Własny serwer TS3 w żadnym stopniu nie wpływający na jakość rozgrywki (dobry hosting)
* Pomoc w grze jeśli będzie potrzebna
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na GG/Steam, jeśli nie spełniasz warunków nie trać mojego i swojego czasu
Kontakt: GG 33066070 Steam: wootzor
Dodam że miło by było żeby ktoś miał zdolnośći graficzne i zrobił logo (awatary steamowe) a później strone.