Dota 2 x3

Nie ma jak czarny humor

:D.

Mały murzynek mamo miał kilka pytań, uważając się za głiupiego poszedł do białego papieża i zadał mu kilka :

1. Co zrobić aby czarne dzieci nie chodziły głodne ?.

2. Dlaczego czarne dzieci nie widzą mikołaja ?.

3. Dlaczego do afryki nie są wysyłane leki ?.

4. Co zrobić aby czarne dziecko nie było gorsze od białego ?.

5. Dlaczego bóg jest biały ?.

6. Dlaczego nie ma czarnego papieża ?.

Papież chwilę się zastanowił i odpowiedział :

1. Obciąć nogi, wtedy nie będę chodziły głodne.

2. Mijają się z nim w kominie.

3. Bo nie można ich spożywać nadczo.

4. Pomalować na biało wtedy czarne jest białe.

5. Bo szatan jest czarny jak smoła.

6. Bo by był koniec świata.

Ok ale dam nowy coś aby nie było ze jestem taki perfidny :P

We should have acted. They're already online. Wikipedia told of their return. Their delete, was merely a delay. To the day after 4Chan opened. And the sons of Facebook would like their own statuses. But no one wanted to believe. Believe they even existed. And when the truth, finally dawned. It dawned in software. But. There is one they fear. In their tongue, he is DOSahkiin. Browserborn!...taka tam parodia trailera skyrim :P(przeróbka tekstu narratora,mysle że każdy wie o co chodzi :P )

Mówi synek ludożerca do taty ludożercy:

- Tatusiu jestem głodny!

Na to odpowiada tata:

- Poczekaj chwilę przyniosę Ci coś.

Mija kilka chwil i tata wraca niosąc na plecach trumnę, synek widząc to posmutniał.

- Tato znowu ta konserwa?!

Dam 3 kawał prosze dałem

Khael, napisanie usłyszanego kawału lub nawet wymyślonego samodzielnie, nie da się porównać do skopiowanych czyiś słów. Powiedz, kto się bardziej wysilił, pisząc kawał, myśląc czy ten jest najśmieszniejszy z tych które zna, czy ten który zrobił kopiuj, wklej? W tym temacie chodzi o rozbawienie autora, ale jest to konkurs w którym biorą udział inni użytkownicy.Zero własnego wkładu nie powinno być tutaj uwzględniane.

Do autora, kiedy koniec konkursu?

Khael, napisanie usłyszanego kawału lub nawet wymyślonego samodzielnie, nie da się porównać do skopiowanych czyiś słów. Powiedz, kto się bardziej wysilił, pisząc kawał, myśląc czy ten jest najśmieszniejszy z tych które zna, czy ten który zrobił kopiuj, wklej? W tym temacie chodzi o rozbawienie autora, ale jest to konkurs w którym biorą udział inni użytkownicy.Zero własnego wkładu nie powinno być tutaj uwzględniane.Do autora, kiedy koniec konkursu?
No tak dlatego się poprawiłem i dałem 2 wpis a 1 moze zostać olany :P...ja nie chciałem nikogo urazić ani nie zrobic niczegi złego,z góry przepraszam za kłopot i za tą scysję ale nie o to mi chodziło.mam nadzieje że nikogo tym nie uraziłem i postaram sie tego wiecej nie robic :P,I wlasnie kiedy wyniki konkursu :D

kamilous, enomoto i thelarius - podeślijcie mi pw z adresem mailowym podłączonym do konta steam, to wyślę te gifty.

remake mojego starego, starego konkursu - żeby zgarnąć nagrodę wystarczy opowiedzieć kawał, dowcip, generalnie coś śmiesznego. Co do formy kawałów - nie ma żadnych ograniczeń, mogą być zarówno krótkie gry słów jak i długie opowieści zmierzające do śmiesznej(?) puenty. Kawały z zakresu tzw. czarnego humoru jak najbardziej na miejscu. Przed zakończeniem konkursu można dodać maksymalnie 3 żarty na jednego użytkownika, ze zgłoszeń sam wyłowię imho najśmieszniejsze i przez PW skontaktuję się w sprawie przesyłki nagrody, którą jest oczywiście klucz do Doty 2 w formie steam giftów w liczbie 3 egzemplarzy. Szansa na wygranie jest więc, w związku z prawdopodobnym zainteresowaniem konkursem, naprawdę spora.