Dota 2

Witam, mam pytanie, otóż czy wiadomo kiedy będzie open beta Doty 2? Przeszukałem cały internet i nie znalazłem, jeżeli był już taki temat to sorry, ale proszę o odpowiedź. Również czy wiadomo coś o open beta Rotta. :D

Z góry dzięki! :)

nieoficjalnie w sierpniu/wrześniu, premiera jesień

To jeszcze troche ;p Ciekawe czy do tego czasu uda mi sie wygrac wkoncu na steamgifts ;p

A powiedz mi jak mam cokolwiek wygrac na steamgifts ? Bo nie ogarniam

A codziennie sa roznego rodzaja giveaway'e. I masz szanse wylosowac klucz. Na ogól jest to szansa jakas 1 do 3k :D

Jak nie chce ci się czekać to na allegro sprzedają steam gift po 33zł.

Osobiscie sobie kupilem bo nie moglem sie doczekac, mozna kupic na allegro albo na Steamie za 29,99 euro

za 30Euro masz do tego kilka pakietów skinów i chyba dodatkowego inva.

Najlepiej jakbys mial kumpla z dotą, bo ludzie wymieniaja gifty za jakies 2-3 "rary" (chodzi o skiny)

zestaw "rare" 4 itemow to jakies 5€ wiec gifty in-game sa tanie

A codziennie sa roznego rodzaja giveaway'e. I masz szanse wylosowac klucz. Na ogól jest to szansa jakas 1 do 3k

Nie, wybierają przede wszystkim ludzi którz aktywnie korzystają ze steama i maja jakies zarejestrowane gry

Na gifta doty czekałem z jakies 6 miechów, potem zaczalem graf w tf2, w ciagu 2 tygodni przegrałem około 50-60 godzin

i nagle dostałem gifta do doty. Tak samo z csem, dostałem już po tygodniu od wypelnienia ankiety (analogicznie tyle ze grałem w dote)

Hmmm to chyba odswieze swoje umiejetnosci w cs 1.6 ;p

To ja mam pytanie z trochę innej beczki jak mogę pobrać grę przez streama? bo niby gdzieś się po rejestrowałem na jakiś stronkach podawanych na forum doty i dostałem kluczyk (nawet nie wiem czy poprawny) i ewentualnie gdzie go trzeba wpisać aby do bety dołączyć.

PS. proszę o wyrozumiałość nigdy nie używałem steama więc nie ogarniam. Niby wyszukiwałem Dote 2 (na steamie) ale nigdzie nie dało się pobrać.

Grę musisz aktywować kluczem chyba, że ktoś wysłał Ci steamgifta wtedy to inna para kaloszy. Ale skoro masz klucz to włączasz aplikację steama logujesz się i w okienku głównym które Ci się pojawi będziesz miał na górze menu rozwijane kolejne zakładki to steam widok znajomi gry i pomoc. W zakładce gry wybierasz opcję aktywacja produktu w steam klikasz dalej wyrażasz zgodę wklepujesz kod i gra pojawi się w twojej bibliotece ;) jak już będzie wszystko ok to odezwij się tutaj to zagramy ;) Pozdrawiam

grrr kluczyk okazał się błędny.... jak ja nie lubię takich lipnych stronek z kluczami...

PS. wie ktoś gdzie taki kluczyk mogę dostać / wygrać kluczyk (poprawny) oprócz allegro

I czy te konkursy na Facebooku z kluczykami do bety to podpucha czy rzeczywiście mogę tam zdobyć kluczyk?

Najlepiej próbuj na playdota.com tam przynajmniej kiedyś był dział poświęcony oddawaniu wymianie sprzedaży itd. kluczy do DotA 2 sam wymieniłem się na kluczyk w zamian dając 2 Saint Row 2 i Dark Messiasha jakiemuś hiszpanowi.

Witam, mam pytanie, otóż czy wiadomo kiedy będzie open beta Doty 2? Przeszukałem cały internet i nie znalazłem, jeżeli był już taki temat to sorry, ale proszę o odpowiedź. Również czy wiadomo coś o open beta Rotta. :D

Z góry dzięki! :)