Dota 2

Siemka mam do oddania konto steam z dota2. By wygrać należy polubić ten post oraz napisać hejt na kolegę powyżej. Pierwsza osoba hejtuje mnie. Powodzenia !!!

Mi się ten pomysł nie podoba, bo jest to dziecinne. Nie macie innego pomysłu na konkursy? Usuwam wszystkie posty związane z wyzwiskami i radzę autorowi tematu zmienić pierwszy post, aby powstał "normalny konkurs"

Hej, mój nie wyzywał. Potępiłem ich za głupi pomysł.

Nikt mnie nie rozumie ;[

Ja tak zakończę to jako konkurs hejtu. Wygrać miał DeimonD za hejt na mnie ale z powodu nie wciśnięcia lub cofnięcia "lubie to" został zdyskwalifikowany. W tym wypadku dota 2 ląduje u Koyiro za nazwanie DeimonaD męskim członem. Ze zwycięzcom skontaktuje się na pw.

Btw widziałem tylko 2 posty.

Poziom twojego konkursu można zrównać z konkursami SMSowymi gdzie wygrać można BMW- są dla idiotów.

W takim razie temat zamykam. Następnym razem jak masz zamiar napisać o konkursie, to bardziej się wysil nad formą.

Siemka mam do oddania konto steam z dota2. By wygrać należy polubić ten post oraz napisać hejt na kolegę powyżej. Pierwsza osoba hejtuje mnie. Powodzenia !!!