Siemka mam do oddania konto steam z dota2. By wygrać należy polubić ten post oraz napisać hejt na kolegę powyżej. Pierwsza osoba hejtuje mnie. Powodzenia !!!
Dota 2
Mi się ten pomysł nie podoba, bo jest to dziecinne. Nie macie innego pomysłu na konkursy? Usuwam wszystkie posty związane z wyzwiskami i radzę autorowi tematu zmienić pierwszy post, aby powstał "normalny konkurs"
Hej, mój nie wyzywał. Potępiłem ich za głupi pomysł.
Nikt mnie nie rozumie ;[
Ja tak zakończę to jako konkurs hejtu. Wygrać miał DeimonD za hejt na mnie ale z powodu nie wciśnięcia lub cofnięcia "lubie to" został zdyskwalifikowany. W tym wypadku dota 2 ląduje u Koyiro za nazwanie DeimonaD męskim członem. Ze zwycięzcom skontaktuje się na pw.
Btw widziałem tylko 2 posty.
Poziom twojego konkursu można zrównać z konkursami SMSowymi gdzie wygrać można BMW- są dla idiotów.
W takim razie temat zamykam. Następnym razem jak masz zamiar napisać o konkursie, to bardziej się wysil nad formą.
Siemka mam do oddania konto steam z dota2. By wygrać należy polubić ten post oraz napisać hejt na kolegę powyżej. Pierwsza osoba hejtuje mnie. Powodzenia !!!