Mam pytanie gra ktoś jeszcze w dota allstars?Bo może w poniedziałek sobie pobiorę i sory za kategorie
Dota allstars
Bardzo dużo ludzi gra.
Żeby pograć z ludźmi bez lagów to ja jak na razie widzę dwie możliwości: Garena oraz Eurobattle.net'a, Na Garenie jest codziennie 100k ludzi co gra w dote są pokoje przeznaczone dla polaków ale trzeba mieć 10lvl żeby pograć w jednym z takich zaludnionych, lvl na garenie się wbija poprzez spędzony czas w grze przez Garene można grać w kilkanaście gier Cod4, Red Alert 3 Borderlands, Warcraft3 - najbardziej zaludnione codziennie 170k ludzi, CS 1.6 CS:S i jeszcze kilka tylko na Garenie jest głupie zjawisko.... masowe leave wychodzą po prostu z gry po kilku minutach nie wiem nawet dlaczego gra się nie zacznie a już ktoś wyjdzie... Dlatego ja bym zalecał grę na eurobattle.net jest normalny ranking gier staty itd. wszystko na lagabuse.com i co najlepsze zjawisko uciekania z gier ograniczone DO MINIMUM! bardzo proste playdota.eu - hostbot ogólno dostępny banuje każdego, co wychodzi z gry, jednakże na eurobattle.necie trzeba się wystrzegać turków... MapHacki...
Eurobattle.net jest dostępny za darmo i nie ma w grach żadnych lagów, trzeba pobawić z pliczkami kilka minut tylko i wersjami patcha.
Mam pytanie gra ktoś jeszcze w dota allstars?Bo może w poniedziałek sobie pobiorę i sory za kategorie