Witam. Czy znajduja się tutaj jacyś gracze Doty? Oczywiście pytam o prawdziwa DOTE a nie ten crap z '2' na końcu nazwy
Jeśli byłby ktoś chętny do przeorania kilku pubów na garenie - pisać tutaj albo priv.
Pozdrawiam.
Witam. Czy znajduja się tutaj jacyś gracze Doty? Oczywiście pytam o prawdziwa DOTE a nie ten crap z '2' na końcu nazwy
Jeśli byłby ktoś chętny do przeorania kilku pubów na garenie - pisać tutaj albo priv.
Pozdrawiam.
Też nie lubiłem DOTA 2 na początku, wydawała mi się mało przejrzysta i w ogóle, ale z każdym update idzie do góry i obecnie DOTA 2 bije oryginalną Dotę pod każdym względem (za wyjątkiem braku paru herosów).
Nie ma sensu już grać na Garenie, za dużo maphackerów i leaverów.
DOTA 2 = DOTA 1 na lepszym silniku. O ile nie masz kompa z drewna nie ma żadnego powodu, żebyś dalej siedział na PDR'ach.
Ozonek dobrze prawi.
Tak samo z matchmakingiem - bardzo przydatna rzecz, ktorej w jedynce niestety nie ma.
niestety ale mam swój ranking i nie chodzi tutaj o grafikę, matchmaking czy inne cuda. Niestety DOTA 2 nie ma klimatu DOTY, przykro mi. DotA2 plasuje się u mnie na ostatnim miejscu - nawet za LOL'em - chociaż jestem fanem Doty.
Nie będe więc grał w marne połaczenie doskonałego HoNa i słabego LoLa - bo dokładnie tym jest DotA 2. Grałbym w HoN'a , który niestety po tych wszystkich latach gry nie działa mi po update, a twórcy twierdza, iż to wina mojego sprzętu.
Matchmaking i leaverów/hackerów załatwiam sam poprzez hostowanie i banowanie niepotrzebnych mi ludzi.
Cóż ... nikt więc nie gra?
Po tym jak dostałem Bana na battle necie za nic nie mogę pobrać mojego orginalnego frozen throna
Pozdrawiam.